Websites en webapplicaties door ReneKreijveld.nl

Deze website is gebouwd door ReneKreijveld.nl in nauwe samenwerking met de websitecommissie van AVGM.

De website is gebouwd op basis van Joomla, een open source content management systeem. Met Joomla kunnen allerlei soorten websites en webapplicaties gebouwd worden voor grote en kleine opdrachtgevers. Internet websites maar ook intranets, extranets en doelspecifieke webapplicaties behoren tot de mogelijkheden.

avgm nieuw 600x452

Bijzonder aan deze website is dat voor verschillende platformen 3 specifieke layouts zijn gebouwd: een layout voor desktop pc's, een layout voor tablets zoals de iPad en een layout voor smartphones zoals iPhones en Android toestellen. Toch is daarbij gebruik gemaakt van maar één template die zich automatisch aanpast aan het juiste platform. We noemen dat adaptive/responsive webdesign. Voor de contentredacteuren is dat niet zo van belang: de inhoud van de website wordt automatisch in de juiste layout getoond.

formVoor het contentbeheer zijn verschillende rollen en rechten gedefinieerd. Voor AVGM wordt met een groot redactieteam gewerkt met bijna 20 contentredacteuren. Voor het meeste contentbeheer zijn specifieke formulieren gebouwd waarmee het contentbeheer heel eenvoudig en efficiënt kan worden gedaan. Voor de complexere taken en de nieuwsbrieven wordt gewerkt vanuit de backend beheeromgeving.

Bent je ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van Joomla en wil je een website of webapplicatie die gebouwd wordt met de modernste ontwerptechnieken en adaptive/responsive design, neem dan contact op met ReneKreijveld.nl:

Contactformulier ReneKreijveld.nl

 1. Naam(*)
  De naam ontbreekt
 2. Bedrijfsnaam
  Ongeldige invoer
 3. E-mail adres(*)
  Ongeldig e-mailadres
 4. Telefoon
  Invalid Input
 5. Bericht(*)
  Het bericht ontbreekt
 6. Anti-spam code(*)
  Anti-spam code
  Genereer andere codeHet bericht ontbreekt


Deel op sociale media:

Terug naar boven