Afgelastingen en openingstijden m.b.t. het corona-virus

01-07
Algemeen
BEST - In dit bericht wordt de status van onze activiteiten/evenementen gedeeld. Het bericht zal indien er nieuwe ontwikkelingen zijn worden bijgewerkt. Vanaf 1 juli zijn de maatregelen verder versoepeld en is ook onze kantine weer geopend. Trainingen Baanatletiek en Bambie-atletiek: Meer... Lees meer

Algemene informatie

Het corona-virus zorgt ervoor dat we op dit moment op een andere manier met elkaar om moeten gaan. De maatregelen hebben een grote impact op onze samenleving. Onze vereniging volgt de voorschriften van het RIVM. Bij het uitwerken van maatregelen om op een veilige en gezonde manier onze sport te kunnen beoefenen worden we ondersteund door de Atletiekunie.

Omdat we een veelzijdige vereniging zijn hebben we mogelijkerwijs ook te maken met verschillende soorten maatregelen per discipline.

Huidige situatie

OVH_Corona-maatregelen-1-jul

Tijdelijk menu op de website

We begrijpen dat er veel vragen zijn over de maatregelen en bijvoorbeeld aangepaste trainingstijden en trainingsvormen. Daarom hebben we op onze website een apart gedeelte 'corona-info' ingericht waar alle beschikbare informatie te vinden is. Je vindt deze informatie in het hoofdmenu.

Nieuws m.b.t. corona(maatregelen)

Indien er nieuws is, bijvoorbeeld n.a.v. een persconferentie van de overheid, dan zal dit op de gebruikelijke manier via de nieuwsbrieven en nieuwsberichten van GM worden gedeeld. Daar waar van toepassing zal vervolgens de informatie op de corona-info pagina's worden bijgewerkt.

Afgelastingen en openingstijden

De actuele stand van zaken m.b.t. trainingen, activiteiten, evenementen en openingstijden van onze accommodatie wordt regelmatig bijgewerkt in het nieuwsbericht "Afgelastingen en openingstijden m.b.t. het corona-virus".


Deel op sociale media:

Terug naar boven