Afgelastingen en openingstijden m.b.t. het corona-virus

15-05
Algemeen
BEST - In dit bericht wordt de status van onze activiteiten/evenementen gedeeld. Het bericht zal indien er nieuwe ontwikkelingen zijn worden bijgewerkt. Vanaf 18 mei kan iedereen weer trainen. Trainingen Baanatletiek: Meer informatie over trainingstijden vind je hier.Meer informatie over... Lees meer

Algemene maatregelen

In en rond de entree van onze accommodatie, bij de fietsenstalling en in ons clubgebouw zijn algemene maatregelen van kracht die van toepassing zijn op iedere bezoeker van onze accommodatie. Een samenvatting vind je hier: pdfSamenvatting algemene maatregelen

Hier onder lichten we de belangrijkste maatregelen kort toe.

Toegang tot de accommodatie

De belangrijkste afspraken bij aankomst en vertrek van onze accommodatie zijn hieronder samengevat:

Corona spandoekenSpandoek entree WEB

Een uitzondering wat betreft toegang tot de accommodatie is van toepassing op de training voor onze Bambies, waarbij gezien de jonge leeftijd van de kinderen één ouder wordt toegelaten tot de accommodatie. Deze groep traint als er geen andere groepen aanwezig zijn. Ook voor enkele Specials waarbij begeleiding noodzakelijk is wordt een uitzondering gemaakt.

Eenrichtingsverkeer fietsenstalling

Zowel van, naar, als in de fietsenstalling is eenrichtingsverkeer ingesteld. De te volgen route is gemarkeerd met lint en duidelijk met pijlen aangegeven.

Eenrichting fietsenstalling v2 WEB

Eenrichtingsverkeer clubgebouw

Ons clubgebouw is voor toiletbezoek (bij noodgevallen) geopend. Ook in ons clubgebouw is éénrichtingsverkeer ingesteld. De route is duidelijk met pijlen op de vloer aangegeven. Kort samengevat: door de voordeur naar binnen en altijd via de zijdeur van het krachthonk weer naar buiten. Binnen mag niet worden verzameld (ook niet bij regen).

Eenrichting clubhuis v3 WEB

Handen wassen

Handen wassen is verplicht bij aankomst op de accommodatie. Hiertoe is buiten een tijdelijke voorziening gerealiseerd.

Handenwassen v2 WEB

Inhaalzone op de baan

Onze baan heeft 8 sprintbanen en 6 rondbanen. Normaal gesproken hebben we voldoende ruimte, maar nu we 1,5 meter afstand moeten houden tot elkaar is de ruimte meer beperkt. Als lopers elkaar in willen halen moet er minimaal een baan tussen zitten om de afstand van 1,5 meter te kunnen bewaren. Dit houdt in dat je 4 banen volledig vrij moet houden voor lopers. Die ruimte is er niet. Daarom geldt op de baan een inhaalverbod, behalve in de gemarkeerde inhaalzone (in de bocht achter de discuskooi).

Schoonmaak

Er wordt vaker schoongemaakt. Deurklinken en andere contactoppervlakten worden dagelijks gereinigd. Dit geldt ook voor de toiletruimtes. In de toiletruimtes is een aftekenlijst aanwezig waarop wordt geregistreerd wanneer de ruimte is gereinigd.

 


Deel op sociale media:

Terug naar boven