Kraak de kluis - Route/week 3

15-06
15 jun 2021
Kraak de kluis - Route/week 3 Overig Wanneer: 15 jun 2021 - 30 jun 2021
De hele maand juni staat een kluis op onze accommodatie. Weet jij de code te achterhalen en onze kluis te kraken? Het derde cijfer van de kluiscode... Lees meer

Maatregelen accommodatie en clubgebouw

In en rond de entree van onze accommodatie, bij de fietsenstalling en in ons clubgebouw zijn algemene maatregelen van kracht die van toepassing zijn op iedere bezoeker van onze accommodatie.

Hier onder lichten we de belangrijkste maatregelen kort toe.

Eenrichtingsverkeer fietsenstalling

Zowel van, naar, als in de fietsenstalling is eenrichtingsverkeer ingesteld. De te volgen route is gemarkeerd met lint en duidelijk met pijlen aangegeven.

Eenrichting fietsenstalling v2 WEB

Handen wassen

Handen wassen is verplicht bij aankomst op de accommodatie. Hiertoe is buiten een tijdelijke voorziening gerealiseerd.

Handenwassen v2 WEB

Desinfecteren handen

Het is verplicht om handen te desinfecteren bij het binnengaan van ons clubgebouw. Voor de deur is een contactloze desinfectiedispenser geplaatst.

IMG 20200721 201609

Mondkapjesplicht

In het clubgebouw zijn mondkapjes verplicht voor personen van 13 jaar en ouder. Op een zitplaats, bij het sporten in het krachthonk en tijdens het douchen mag het mondkapje af.

Eenrichtingsverkeer clubgebouw

In ons clubgebouw is éénrichtingsverkeer ingesteld. Kleedkamers en douches zijn gesloten. Maak zo beperkt mogelijk gebruik van de toiletten. De route is duidelijk met pijlen op de vloer aangegeven. Kort samengevat: door de voordeur naar binnen en altijd via de zijdeur van het krachthonk weer naar buiten. Binnen mag niet worden verzameld (ook niet bij regen).

Eenrichting clubhuis v3 WEB

Routing en maatregelen in de kantine

De kantine en het terras zijn geopend voor personen die op dat moment actief zijn bij de trainingen of evenementen. De ingang van zowel de kantine als het terras is via de blauwe voordeur. In de kantine zijn looprichtingen d.m.v. pijlen aangegeven.

Terras maatregelen eind sept2020

Schoonmaak

Er wordt vaker schoongemaakt. Deurklinken en andere contactoppervlakten worden dagelijks gereinigd.

Wachtzone

Omdat onze accommodatie op het moment uitsluitend geopend is voor sporters is voor ouder/verzorgers die kinderen op komen halen een wachtzone ingericht op de parkeerplaatsen. In deze zone kan veilig worden gewacht, waarbij de weg en toegang tot de accommodatie vrij blijft. Houd in de wachtzone 1,5 meter afstand.

WhatsApp Image 2020 06 08 at 13.06.22


Deel op sociale media:

Terug naar boven