Afgelastingen en openingstijden m.b.t. het corona-virus

01-07
Algemeen
BEST - In dit bericht wordt de status van onze activiteiten/evenementen gedeeld. Het bericht zal indien er nieuwe ontwikkelingen zijn worden bijgewerkt. Vanaf 1 juli zijn de maatregelen verder versoepeld en is ook onze kantine weer geopend. Trainingen Baanatletiek en Bambie-atletiek: Meer... Lees meer

Maatregelen accommodatie en clubgebouw

In en rond de entree van onze accommodatie, bij de fietsenstalling en in ons clubgebouw zijn algemene maatregelen van kracht die van toepassing zijn op iedere bezoeker van onze accommodatie. Een samenvatting vind je hier: pdfSamenvatting algemene maatregelen

Hier onder lichten we de belangrijkste maatregelen kort toe.

Eenrichtingsverkeer fietsenstalling

Zowel van, naar, als in de fietsenstalling is eenrichtingsverkeer ingesteld. De te volgen route is gemarkeerd met lint en duidelijk met pijlen aangegeven.

Eenrichting fietsenstalling v2 WEB

Handen wassen

Handen wassen is verplicht bij aankomst op de accommodatie. Hiertoe is buiten een tijdelijke voorziening gerealiseerd.

Handenwassen v2 WEB

Eenrichtingsverkeer clubgebouw

Ons clubgebouw is voor toiletbezoek (bij noodgevallen) geopend. Ook in ons clubgebouw is éénrichtingsverkeer ingesteld. De route is duidelijk met pijlen op de vloer aangegeven. Kort samengevat: door de voordeur naar binnen en altijd via de zijdeur van het krachthonk weer naar buiten. Binnen mag niet worden verzameld (ook niet bij regen). In de kantine is ook routing aangegeven. Hierover lees je hier onder meer.

Eenrichting clubhuis v3 WEB

Routing en maatregelen in de kantine

De tafelopstelling en het aantal zitplaatsen in onze kantine is aangepast. Er mogen maximaal 32 personen (excl. bar-medewerker) gelijktijdig aanwezig zijn. Een zitplaats is verplicht. Ook in onze kantine geldt (boven de 18 jaar) dat 1,5 meter afstand dient te worden gehouden.

Maatregelen kantine v1 WEB

De routing in de kantine is als volgt ingericht (en met pijlen aangegeven):

  • De deur bij trap naar de bestuurskamer is uitsluitend een ingang
  • De nooddeur is uitsluitend een uitgang
  • De blauwe deur achter in de kantine is uitgang en mag na toiletbezoek ook als ingang worden gebruikt
  • De rode deur (bij de EHBO/massageruimte) is uitsluitend een uitgang

We begrijpen dat je door de routing soms een stukje om moet lopen en dat dit wellicht omslachtig voelt. Toch vragen we je hier gehoor aan te geven, ook al lijkt er even niemand te passeren.

Maatregelen kantine v1 WEB

Bij de bar zijn de volgende maatregelen genomen:

  • Er is een preventiescherm opgehangen. Bestellen en betalen doe je bij dit scherm. Je krijgt ook op deze plaats je bestelling mee.
  • Er zijn wachtstrepen geplakt op 1,5 meter afstand
  • We vragen je indien mogelijk contactloos te betalen met je betaalpas

IMG 20200701 142514 

Tenslotte is het terras ruimer opgezet. De banken zijn niet aan te passen. We vragen iedereen hier op eigen initiatief de 1,5 meter-maatregel te respecteren.

Schoonmaak

Er wordt vaker schoongemaakt. Deurklinken en andere contactoppervlakten worden dagelijks gereinigd. Dit geldt ook voor de toiletruimtes. In de toiletruimtes is een aftekenlijst aanwezig waarop wordt geregistreerd wanneer de ruimte is gereinigd.


Deel op sociale media:

Terug naar boven