Afgelastingen en openingstijden m.b.t. het corona-virus

01-07
Algemeen
BEST - In dit bericht wordt de status van onze activiteiten/evenementen gedeeld. Het bericht zal indien er nieuwe ontwikkelingen zijn worden bijgewerkt. Vanaf 1 juli zijn de maatregelen verder versoepeld en is ook onze kantine weer geopend. Trainingen Baanatletiek en Bambie-atletiek: Meer... Lees meer

Aangepaste trainingstijden baanatletiek

We bieden alle atleten t/m 18 jaar de gelegenheid om 2 maal per week aan een training deel te nemen. Uitzondering hierop zijn de Bambies, voor hen is eenmaal per week een training. Voor D-Junioren en ouder (t/m 18 jaar) kan, op uitnodiging van een trainer, een derde training op de zaterdag van 9.30 tot 11.00 uur mogelijk zijn.

Trainingstijden

 Categorie  Dagen  Trainingstijden
 Bambies  Woensdag   15.30 - 16.15 uur
 B/C/Mini-Pupillen  Maandag + woensdag  18.30 - 19.45 uur
 A-Pupillen  Maandag + woensdag  18.45 - 20.00 uur
 D-Junioren  Maandag + woensdag  19.00 - 20.15 uur
 C/B/A-Junioren  Dinsdag + donderdag  19.00 - 20.30 uur
 REP'ers  Dinsdag + donderdag  18.45 - 20.00 uur

 

Aanmelden

Atleten (of hun ouders/verzorgers) dienen zich minimaal 24 uur van te voren aan te melden of ze wel/niet aanwezig zijn bij de training. Dit kan in de WhatsApp-groepen die de trainers beheren. Ben je nog geen lid van een groep, informeer hier dan naar bij de trainer. Ben je niet aangemeld, dan kan niet worden meegetraind. De reden hiervoor is dat slechts een beperkt aantal atleten per trainer/groep is toegestaan. Indien het aantal aanmeldingen overschreden wordt, zal de (hoofd)trainer daar waar mogelijk assistent trainers inschakelen om ook groepen te begeleiden.


Deel op sociale media:

Terug naar boven