Afgelastingen en openingstijden m.b.t. het corona-virus

01-07
Algemeen
BEST - In dit bericht wordt de status van onze activiteiten/evenementen gedeeld. Het bericht zal indien er nieuwe ontwikkelingen zijn worden bijgewerkt. Vanaf 1 juli zijn de maatregelen verder versoepeld en is ook onze kantine weer geopend. Trainingen Baanatletiek en Bambie-atletiek: Meer... Lees meer

Aangepaste trainingstijden bootcamp

We willen alle bootcampers de kans geven om de trainingen te hervatten. Flexibiliteit bij trainers en bootcampers is daarbij een vereiste. Alleen samen kunnen we komen tot veilig en verantwoord sporten. Hierom wijken trainingstijden mogelijk af van wat je gewend bent.

Trainingstijden

 Groep  Trainer  Dag  Starttijd
 Bootcamp  Marcel  Dinsdag  19.30 uur
 Bootcamp  Bas  Dinsdag  19.30 uur
       
 Bootcamp  Marcel  Donderdag  19.30 uur
 Bootcamp  Bas  Donderdag  19.15 uur

Aanmelden

Sporters dienen zich minimaal 24 uur van te voren aan te melden of ze wel/niet aanwezig zijn bij de training. Dit kan in de WhatsApp-groepen die de trainers beheren. Ben je nog geen lid van een groep, informeer hier dan naar bij de trainer. Ben je niet aangemeld, dan kan niet worden meegetraind. De reden hiervoor is dat slechts een beperkt aantal sporters per trainer/groep is toegestaan. Indien het aantal aanmeldingen overschreden wordt, zal de (hoofd)trainer daar waar mogelijk assistent trainers inschakelen om ook groepen te begeleiden.


Deel op sociale media:

Terug naar boven