Evenementen

31 mei 2015

Heilige Eikloop

Lopen

Wanneer: 31 mei 2015 , 08.00 - 14.00 uur

wandelaar fietser hardloper heilige eik

 

Atletiekvereniging Generaal Michaëlis organiseert op zondag 31 mei weer de jaarlijkse gezelligheidsloop naar de Heilige Eik. De deelname staat open voor iedereen. Hierdoor krijg je de gelegenheid om familieleden en kennissen als introducé aan deze gezellig­heidsloop te laten deelnemen. Ook is het mogelijk om (nordic) wandelend of fietsend naar de Hei­lige Eik te gaan. Bij de Heilige Eik is er gelegenheid tot biechten of een kaarsje op te steken.

Organisatie

De (hard)lopers vertrekken vanaf 9.45 uur. De afstand D'n Opstap - Heilige Eik bedraagt 9,6 kilometer. Voor degenen die ook terug lopen bedraagt de totale afstand 20 kilometer. 
Onderweg zijn er drie verzorgingsposten: Mie Koeksebrug - Heilige Eik - Paters Monfortanen.
Er worden groepen gevormd uit de bestaande loopgroepen.

De wandelaars, gewoon en nordic, vertrekken om 8.00 uur (heen en terug) of om 9.30 uur (alleen heen).

Voor de fietsgroep wordt in overleg de vertrektijd en de route vastgesteld.

De Heilige Eikloop is een recreatief evenement en geen wedstrijd. De diverse groepen zullen dan ook als groep de loop- of fietstocht volbrengen.

Vervoer terug

Bij de Heilige Eik staat vervoer gereed om degenen die zich daarvoor opgegeven hebben terug te brengen naar D'n Opstap. Kosten voor vervoer zijn € 2,00 per persoon.

Brunch

Tussen twaalf en een uur verwachten wij iedereen terug en zal er van de brunch genoten kunnen worden. De kosten hiervoor bedragen € 8,00 per persoon. 

brunch

Chauffeurs gevraagd

Dit jaar proberen we het vervoer van de Heilige Eik terug naar het clubhuis weer zelf te regelen.
Wie kan met eigen auto, om 11.30 uur, enkele lopers of wandelaars terugbrengen?
De chauffeurs die zich aanbieden en enkele deelnemers mee terugbrengen mogen als tegenprestatie gratis meebrunchen.

Inschrijven

Het inschrijven en betalen gaat via een digitaal inschrijfformulier, waarvan onderaan een link staat.
Dit formulier kan je ook gebruiken om je aan te melden als fietser, als chauffeur of als je alleen mee wil doen aan de brunch (selecteer dan bij Deelname de optie Anders).

De betaling gaat d.m.v. overmaking op een bankrekening van de GM. Na de inschrijving ontvang je automatisch een bevestigingsmail van de inschrijving met daarin het totaalbedrag en de bankgegevens van GM. De kosten moeten uiterlijk donderdag 28 mei 2015* zijn overgemaakt.

* De termijn is met twee dagen verlengd.

Heb je vragen over de brunch, dan kan je contact opnemen met Bram Flierman of Jan van Kasteren.

Bram  0499-310203  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Jan 0499-390844 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Heb je vragen over het lopen, wandelen, fietsen naar de Heilige Eik of het vervoer terug, dan kan je terecht bij Anton Verkooijen.

Anton 0499-330365 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Inschrijven Heilige Eikloop 2015

Wanneer: 31 mei 2015 , 08.00 - 14.00 uur

Waar: Gildelaan 2, 5684 EZ, Best


Deel op sociale media:

Terug naar boven