Evenementen

24 Apr 2019

Hypotheker-Beekloop

Lopen

Wanneer: 24 Apr 2019 , 19:00 - 22:00 uur

64e De Hypotheker-Beekloop op woensdag 24 april 2019De Hypotheker-Beekloop , die op 24 april al voor de 64e keer wordt georganiseerd, is al jaren een “klassieker” voor de regio Eindhoven. Veel lopers weten twee maal per jaar de weg naar het terrein van GGzE locatie de Grote Beek te vinden. De Beekloop is een van de grootste loopevenementen van de regio Eindhoven.

De loop kan het beste worden omschreven als sfeervol, gezellig en recreatief. De sfeer rondom het evenement wordt versterkt door een viertal muziek-bands. Onze speaker  versterkt dit nog eens met zijn enthousiaste commentaar, anekdotes en interviews. 

Om het recreatieve karakter te benadrukken worden er nooit uitslagen opgemaakt. Er is wel een tijdsklok maar de tijden worden niet vastgelegd.

Er kan zoals altijd weer gekozen worden uit de afstanden 4, 8, 12 of 16 km.. Het parcours van alle afstanden gaat over verharde paden over het mooie, bosrijke terrein van de Grote Beek en is geheel verkeersvrij. Het nieuwe parcours gaat o.a. langs het hoofdgebouw, het ketelhuis, de struikelstenen(herdenkingstenen), de begraafplaats, de plantenkas en door een nieuw mooi stuk bos. 

De starttijden zijn:

  • 4 en 16 km 19.00 uur
  • 8 en 12 km 19.10 uur.

Inschrijven is alleen mogelijk door voorinschrijving via www.inschrijven.nl  Na-inschrijven op de dag zelf is niet meer mogelijk. 

Bij de inschrijving kunnen de deelnemers ook een extra donatie schenken aan het goede doel. Deze keer hebben we gekozen voor 2Climb2Raise. Deze stichting maakt het voor  mensen met kanker mogelijk om deel te  nemen aan Alpe d’HuZes: als Stoker achterop  een tandem bij een Captain. Met de opbrengst van het evenement wordt  wetenschappelijk onderzoek naar kanker  ondersteund, zodat er in de toekomst niemand  meer doodgaat aan kanker.  De sponsorgelden gaan direct naar KWF  Kankerbestrijding en komen voor 100% ten  goede aan de door KWF en Alpe d’HuZes benoemde doelen. Om dit goede werk te kunnen doen is 2Climb2Raise afhankelijk van donaties. Met uw donatie helpt u dit goede doel te ondersteunen. Alvast onze hartelijke dank!

De startnummers kunnen vooraf worden opgehaald bij Runnersworld Eindhoven aan de Willemstraat 2. Binnen drie werkdagen na inschrijving liggen ze voor je klaar. Op de dag zelf kunnen ze vanaf 18.00 uur worden opgehaald bij de inschrijvingskramen. De kosten bedragen € 8.50. 

Na afloop van de Beekloop is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje nog even gezellig na te praten.  

Er is een verversingspost met water op het parcours aanwezig. Er is wel gelegenheid tot omkleden maar geen gelegenheid om te douchen.

Scouting Johannes Vianney zorgt voor een garderobe voor de deelnemers aan de Hypotheker-Beekloop. Voor 1 euro kunnen de deelnemers een tas of een jas in bewaring geven. De garderobe is aangegeven met richtingborden en is slechts 200 meter verwijderd van de start en finish.

Na afloop van de wedstrijd ontvang je een goodiebag met daarin o.a. een herinnering.

Zoals de naam al aangeeft is onze hoofdsponsor (jazeker !) “de Hypotheker”. 

Verder sponsoren zijn Buchrnhornen, Copaco, Ergon, Gemeente Eindhoven, GGzE locatie de Grote Beek, Haku, Eugene Piters wijnen, Herberg de Mispelhoef, Joanknecht, Philips Fruittuinen, Runnersworld Eindhoven en Sportplein Eindhoven.

Inlichtingen?

Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Joop Broeders; tel. nr. 06-12422389 / e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Jan Voets; tel. nr. 06-51140599 / e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wanneer: 24 Apr 2019 , 19:00 - 22:00 uur

Waar: Dr. Poletlaan 40 Eindhoven


Deel op sociale media:

Terug naar boven