avgm logo desktop

Evenementen

20 sep 2015

Clubkampioenschappen 2015

Baanatletiek

Wanneer: 20 sep 2015 , 12.00 - 17.00 uur

Op zondag 20 september worden de clubkampioenschappen gehouden en inmiddels staat de inschrijving open. Je kunt inschrijven via www.atletiek.nu en de instructie hoe je dat doet staat onder aan deze nieuwsbrief.
In het onderstaande chronologisch overzicht zie je welke onderdelen er zijn en hoe laat je moet beginnen.
De Bambies worden aangeduid als “ J1 ,Jongens groep1” en” M1, Meisjes groep1”
Rond 5 uur is iedereen klaar en gaan we met z’n allen Barbecueën. Hiervoor zijn , bij deze ook je familieleden uitgenodigd. Ook aanmelden via www.atletiek.ni Voor € 2,50 pp kun je zelf de BBQ niet aansteken.

Tijdens deze BBQ worden de prijzen uitgereikt en omdat de jeugd de volgende dag weer naar school moet willen we om 19.00 uur met de jongste pupillen en Bambies rond zijn. ( prijsuitreiking en bbq).

Voor alle categorieën hebben we, naast het individuele kampioenschap, een teamklassement. Bij de Bambies en pupillen wordt deze teamprestatie beloond met een mooie medaille.
De teams worden door de trainers samengesteld. Wel moet je je zelf aanmelden, maar de trainers stellen de teams samen. Bij de D’s en ouder strijden we om de individuele prestaties en tevens “ de jongens tegen de meisjes “.
Het aantal teamleden wordt bepaald door het minste aantal deelnemers per geslacht min één. Dus als voorbeeld: er doen 9 D jongens mee en 6 D meisjes dan worden de puntentotalen van de beste 5 D jongens vergeleken met de totalen van de beste 5 D meisjes. Dit geldt ook voor de C’s en ouder (AB Junioren en senioren vormen één team) . Voor deze teams hebben we de prijzen aangepast.

In de bijlages bij dit evenement zijn de chronoloog en de inschrijfprocedure aanwezig.

doc Clubkampioenschappen met chronoloog

pdf Brochure aanmelden clubkampioenschappen

Wanneer: 20 sep 2015 , 12.00 - 17.00 uur

Waar: Gildelaan 2, Best


Deel op sociale media:

Terug naar boven