Evenementen

28 feb 2016

Start Jurycursus Athletic Champs

Baanatletiek

Wanneer: 28 feb 2016

Jonge atleten die lang moeten wachten tot ze aan de beurt zijn. Die stil staan (of zitten) terwijl ze in beweging zouden moeten zijn. Dat moet beter kunnen, met een programma dat aansluit bij hun leeftijd en mogelijkheden. Dat stond de bedenkers van Athletic Champs enkele jaren geleden voor ogen.
Inmiddels zijn we zover. De pupillencompetitie werkt nu met de aangepaste materialen en regels en is zo georganiseerd dat alle atleten tegelijk actief zijn, maar...

...daarvoor zijn véél juryleden nodig!

Daarom doen we een beroep op onze atleten, trainers en ouders om zich op te geven voor een (korte) jurycursus. Ook juryleden die de aantekening Athletic Champs nog niet hebben zijn welkom. U kunt daarbij kiezen uit:
Assistent jurylid Athletic Champs (e-learning, gevolgd door een cursus van één ochtend)Hoofdjurylid Atletic Champs (e-learning, gevolgd door een cursus van één dag)

Daarnaast organiseren we, met het oog op de toekomst, ook een cursus jurylid algemeen. Deze omvat vier dagdelen. Alle cursussen worden gegeven op onze eigen locatie. Geef u op vóór 28 februari bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Voor meer bijzonderheden zie bijlage

 

pdf Jurycursus Athletic Champs bij AVGM

Wanneer: 28 feb 2016

Waar: Thuis en in d'n Opstap


Deel op sociale media:

Terug naar boven