Evenementen

30 sep 2016

Halloweenkamp (jeugdkamp)

Baanatletiek

Wanneer: 30 sep 2016 , 18.00 uur - 2 okt 2016, 16.00 uur

Het eerste weekend van oktober is het weer zo ver, dan vindt het jeugdkamp plaats. Zoals elk jaar is het kamp voor de pupillen en junioren. Dit jaar is gekozen voor het thema:


Halloween!


We gaan dit jaar weer naar 't Caves in Wintelre. Wij blijven dit een superlocatie vinden, de bossen zijn er op loopafstand en de omgeving is heel veilig. De atleten die voor de eerste keer meegaan kunnen om in de stemming te komen alvast de website bekijken: www.hetcaves.nl


Kosten:


De bijdrage voor het kamp is iets verhoogd ten opzichte van vorig jaar. Je dient dit bedrag over te maken op rekening nr. NL49 INGB 0002 8443 42 tnv AVGM onder vermelding van AVGM-jeugdkamp en de naam (namen) van de atleet (atleten).
Pupil, Junior: € 45,00
2e (of 3e, 4e enz.) gezinslid dat mee gaat op kamp: € 40,00
In dit bedrag is opgenomen: overnachtingkosten, toeristenbelasting, BTW, eten en drinken, tussendoortjes, fruit etc. etc.


Inschrijven:
Gebruik de link online inschrijfformulier hieronder om je in te schrijven.
Let op: als er meerdere kinderen uit één gezin mee op kamp gaan, vul dan voor elke kind een apart inschrijfformulier in! De uiterste inschrijfdatum/betaaldatum is 2 september 2016.

(Het inschrijfformulier volgt binnenkort)


Facebook:
Hou ook het evenement op Facebook in de gaten voor de laatste nieuwtjes met betrekking tot het kamp. Let op: aangeven op Facebook dat je aanwezig bent telt niet als een inschrijving voor het kamp. Inschrijven is alleen mogelijk via de website.


Alvast heel veel plezier namens de organisatie: Nathalie Crüts, Danielle Roijakkers, Ton van de Sande en Joep Wiltschek.

doc Flyer Halloweenkamp

Inschrijfformulier

Wanneer: 30 sep 2016 , 18.00 uur - 2 okt 2016, 16.00 uur

Waar: Veneind 5, Wintelre


Deel op sociale media:

Terug naar boven