Evenementen

25 sep 2016

Clubkampioenschappen 2016

Baanatletiek

Wanneer: 25 sep 2016 , 11:00 uur

Op zondag 25 september worden de clubkampioenschappen gehouden en inmiddels staat de inschrijving open. Je kunt inschrijven via www.atletiek.nu en de instructie hoe je daarin komt staat onder aan deze nieuwsbrief.

Daar zie je ook welke onderdelen er zijn en hoe laat je moet beginnen.

De Bambies worden aangeduid als J1 en M1

Rond 5 uur is iedereen klaar en gaan we met z’n allen Barbecueën. Hiervoor zijn, bij deze, ook je familieleden uitgenodigd. Voor pupillen en d-junioren geldt € 2,50 pp, overigen betalen € 5,-- pp. Kaarten voor de BBQ kan je bestellen en betalen bij het inschrijven op atletiek.nu.

Tijdens deze BBQ worden de prijzen uitgereikt en omdat de jeugd de volgende dag weer naar school moet willen we om 19.00 uur met de jongste pupillen en bambies rond zijn (prijsuitreiking en bbq).

Voor alle categorieën hebben we, naast het individuele kampioenschap, een teamklassement.

De teams worden door de trainers samengesteld. Wel zelf aanmelden, maar de trainers stellen de teams samen. Bij de D’s en ouder strijden we om de individuele prestaties en tevens de jongens tegen de meisjes.

Het aantal teamleden dat meetelt voor de einduitslag wordt bepaald door het minste aantal deelnemers per geslacht min één. Dus als voorbeeld: er doen 9 D jongens mee en 6 D meisjes dan worden de puntentotalen van de beste 5 D jongens vergeleken met de totalen van de beste 5 D meisjes. Dit geldt ook voor de C’s en ouder (AB Junioren en senioren vormen één team).

In de bijlages bij dit evenement zijn het voorlopig chronoloog en de inschrijfprocedure aanwezig.

pdf Inschrijfprocedure Clubkampioenschappen

pdf Definitieve Chronoloog Clubkampioenschappen 2016

Direct naar de wedstrijd op atletiek.nu: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/main/7491/

Wanneer: 25 sep 2016 , 11:00 uur


Deel op sociale media:

Terug naar boven