Evenementen

1 sep 2018

Zuid Nederlandse Kampioenschappen Senioren en B Junioren

Baanatletiek

Wanneer: 1 sep 2018

Voor het programma en de inschrijven verwijzen we naar atletiek.nu (zie link ´inschrijven´).

Voor dit kampioenschap zijn de reglementen van de Zuid Nederlandse Kampioenschappen van kracht met een recente wijziging wat betreft de voorinschrijving. (eerste acht aanmelders per onderdeel worden toegelaten ongeacht prestatie. De overige beschikbare plaatsen worden op basis van geleverde prestatie toegewezen.

Bavaria Verenigingsbokaal

Naast het indiividuele kampioenschap en de daarvoor bestemde ereprijzen houdt GM een verenigingsklassement bij tijdens dit kampioenschap. Voor elke 1ste plaats ontvangt de vereniging 3 punten, 2 punten voor elke tweede plaats en 1 punt voor de derde plaats. Estafetteteams ontvangen dubbel punten (resp.6,4,2). De vereniging met de meeste punten mag zich een jaar lang de sterkste atletiek club van Zuid Nederland noemen en gaat naar (ons club)huis met de Bavaria verenigingsbokaal inclusief 100 euro consumptiebonnen

 

Baanrecords leveren Runnersworld waardebonnen op

In samenwerking met hoofdsponsor van Generaal Michaëlis , Runnersworld Eindhoven, looft de organisatie voor elk baanrecord (aan het eind van het onderdeel) dat tijdens dit Zuid Nederland Kampioenschap bij de senioren en de junioren B, verbeterd wordt, een waardebon van € 100,-- uit. Deze bonnen kunnen bij Runnersworld aan de Willemstraat te Eindhoven voor sportartikelen verzilverd worden.

Voor de actuele baanrecords verwijzen we naar de lijst “clubrecords” in dit evenement.

 

Tot slot de BPD dag prestatieprijzen

Bouwbedrijf BPD, met vestigingen door heel Nederland, is de sponsor van de beste dag prestatie.

Voor de beste prestatie zowel bij de mannen als bij de vrouwen is een prachtig glascultuur beschikbaar gesteld beschikbaar gesteld door dit bouwbedrijf.

De door de Atletiek Unie gehanteerde puntentelling voor de competities ( senioren en B junioren) is bepalend voor deze prijzen.

De atleet die de prestatie levert die met het hoogste aantal punten gewaardeerd wordt komt voor de prijs in aanmerking.

Voor eventuele vragen, bel 0499 329911 of 06 48824766

Namens de organisatie ZNK 2018

Ben Saris, Kalendercoördinator regio 14

pdf (nieuwe) Reglement ZNK

pdf Baanrecords

pdf Uitnodiging aan clubs

Inschrijven

Wanneer: 1 sep 2018

Waar: Gildelaan 2, 5684 EZ, Best


Deel op sociale media:

Terug naar boven