avgm logo desktop

Evenementen

6 jul 2018

Nationale Mastersmeerkamp

Baanatletiek

Wanneer: 6 jul 2018 , 17:30 uur - 7 jul 2018

Ter gelegenheid van de 25ste editie van de Kermismeerkampen organiseert Generaal Michaëlis in Best een bijzondere wedstrijd: de Nationale Mastersmeerkamp.
Om de masters in het drukke programma van de Kermismeerkampen alle ruimte te bieden voor hun eigen wedstrijd, vindt de Nationale Mastersmeerkamp plaats op vrijdagavond (vanaf ca 17:30 uur) en op zaterdagmiddag (mannen vanaf ca 13:30 uur, vrouwen vanaf ca 15:00 uur)

De Kermismeerkampen zijn al jarenlang zeer geliefd bij de masters. Ieder jaar staan er een aantal van de Nederlandse masterstoppers op de deelnemerslijst. Met de Nationale Mastersmeerkamp willen we de masters een unieke kans geven om in een zo sterk mogelijk veld tegen elkaar uit te komen.

Inschrijven is mogelijk vanaf 17 maart 2018 tot en met 15 juni 2018.
Toelating vindt plaats op prestatie, rekening houdend met de agegradingcorrecties. Na sluiting van de inschrijving vindt de screening plaats. (Geen toelating op inschrijfvolgorde dus).

Afmelden is kosteloos mogelijk tot uiterlijk 22 juni 2018, na die datum geen terugbetaling van het inschrijfgeld.
Het inschrijfgeld dient betaald te zijn voor 22 juni, als het inschrijfgeld niet betaald is wordt de inschrijving op afgemeld gezet.

Er wordt zowel bij de mannen als bij de vrouwen één eindklassement opgesteld, met gebruik van agegrading.

Op zaterdag- en/of zondagmorgen kun je gebruik maken van een ontbijt à 5 Euro p.p. per ontbijt.
Op zaterdagavond organiseren wij een barbecue à 13 Euro p.p., bij opgave kan een keuze gemaakt worden voor vegetarisch of vlees.
Opgeven is mogelijk via www.atletiek.nu gelijktijdig met de inschrijving voor de wedstrijd.
Ouders, trainers en toeschouwers kunnen zich opgeven per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wanneer: 6 jul 2018 , 17:30 uur - 7 jul 2018

Waar: Joe Mannweg 4, 5681 PT Best


Deel op sociale media:

Terug naar boven