avgm logo desktop

Evenementen

23 sep 2018

Clubkampioenschappen AVGM 2018

Baanatletiek

Wanneer: 23 sep 2018 , 10.55 - 16.45 uur

Op zondag 23 september zullen we weer het baanseizoen afsluiten met de jaarlijkse Clubkampioenschappen.

De inschrijving opent 5 augustus en loopt via atletiek.nu. Zie onderstaande link inschrijven. Hier is ook de voorlopige chronoloog te vinden. Schrijf snel in, in elk geval vóór 14 september en zorg dat ook jij erbij bent. De deelname is voor leden van AVGM gratis.

Na afloop zal er weer een BBQ zijn, waarvoor je je ook via atletiek.nu kunt opgeven. Niet alleen de deelnemende atleten, maar ook familieleden zijn van harte welkom. De kosten bedragen € 5,00. voor12 jaar en ouder en € 2,50 voor 11 jaar en jonger.

Voor alle categorieën hebben we, naast het individuele kampioenschap, een teamklassement.

De teams worden door de trainers samengesteld. Wel zelf aanmelden, maar de trainers stellen de teams samen. Bij de D’s en ouder strijden we om de individuele prestaties en tevens de jongens tegen de meisjes.

Het aantal teamleden dat meetelt voor de einduitslag wordt bepaald door het minste aantal deelnemers per geslacht min één. Dus als voorbeeld: er doen 9 D jongens mee en 6 D meisjes dan worden de puntentotalen van de beste 5 D jongens vergeleken met de totalen van de beste 5 D meisjes. Dit geldt ook voor de C’s en ouder (AB Junioren en senioren vormen één team).

Graag tot ziens op 23 september,
de Wedstrijd Organisatie Commissie

pdf Instructie voor inschrijving

Inschrijven bij atletiek.nu

Wanneer: 23 sep 2018 , 10.55 - 16.45 uur

Waar: Gildelaan 2, 5684 EZ Best


Deel op sociale media:

Terug naar boven