Evenementen

26 Aug 2019

Avondwedstrijden Pupillen en Junioren D

Baanatletiek

Wanneer: 26 Aug 2019 , 18.00 uur - 28 Aug 2019, 20.00 uur

Op 26 augustue en 28 augustus worden de najaars-avondwedstrijden van dit jaar gehouden. Op beide dagen hebben alle atleten pupillen en junioren D een avondwedstrijd. Deze wedstrijden zijn o.a. om de atleten kennis te laten maken met atletiek als wedstrijdsport. Daarnaast kunnen ze punten halen voor de PR – competitie en hun Eisen halen voor de Eisenkaart. Deze wedstrijden zijn laagdrempelig maar wel met jury die ervoor zorgen dat iedereen met een geldige poging de onderdelen verlaat.

Om deze wedstrijd tijdens de trainingsuren plaats te laten vinden zijn er verschillende opstartmomenten. Sommige categorieën beginnen wat vroeger dan andere.

De atleten moeten zich van te voren inschrijven voor beide avonden, via de site van atletiek.nu. Er zijn geen kosten aan verbonden. Hieronder staan de links naar de inschrijving op 26 en 28 augustus en een uitleg hoe de inschrijving via atletiek.nu werkt.

Veel onderdelen staan op het programma en om e.e.a. in goede banen te leiden vragen we de ouders of ze mee kunnen helpen met jureren of om een groepje te begeleiden.

Ben Saris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) is coördinator van de jury. Als u wilt begeleiden svp contact opnemen met Petri van Horrik: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Geef daarbij aan bij welke categorie u wilt helpen, zodat u bij uw eigen kind ingedeeld wordt.

Inschrijven voor maandag 26 augustus

Inschrijven voor woensdag 28 augustus

Handleiding voor inschrijven bij atletiek.nu

Wanneer: 26 Aug 2019 , 18.00 uur - 28 Aug 2019, 20.00 uur

Waar: Gildelaan 2, 5684 EZ Best


Deel op sociale media:

Terug naar boven