Evenementen

22 Sep 2019

Clubkampioenschappen AVGM 2019

Baanatletiek

Wanneer: 22 Sep 2019 , 10:30 - 15:30 uur

Op zondag 22 september zullen we weer het baanseizoen afsluiten met de jaarlijkse Clubkampioenschappen.

De inschrijving opent 21 augustus en loopt via atletiek.nu. Zie onderstaande link inschrijven. Hier is ook de voorlopige chronoloog te vinden. Schrijf snel in, in elk geval vóór 14 september en zorg dat ook jij erbij bent. De deelname is voor leden van AVGM gratis.

Omdat de wedstrijd PSV-Ajax later begint is ook de aanvang van de wedstrijden een uur verschoven. In plaats van 09.30 beginnen we om 10.30 uur. We zijn dan zeker op tijd klaar zijn om samen op een groot scherm naar de wedstrijd PVS-Ajax te kunnen kijken. ETijd om eerst lekker te douchen is er ook.

Daarna zal er weer een BBQ zijn, waarvoor je je ook via atletiek.nu kunt opgeven. Niet alleen de deelnemende atleten, maar ook familieleden zijn van harte welkom. De kosten bedragen € 5,00. voor volwassenen en € 2,50 voor jongeren (bambi's, pupillen en junioren).

Voor alle categorieën hebben we, naast het individuele kampioenschap, een teamklassement.

De teams worden door de trainers samengesteld. Wel zelf aanmelden, maar de trainers stellen de teams samen. Bij de D’s en ouder strijden we om de individuele prestaties en tevens de jongens tegen de meisjes.

Het aantal teamleden dat meetelt voor de einduitslag wordt bepaald door het minste aantal deelnemers per geslacht min één. Dus als voorbeeld: er doen 9 D jongens mee en 6 D meisjes dan worden de puntentotalen van de beste 5 D jongens vergeleken met de totalen van de beste 5 D meisjes. Dit geldt ook voor de C’s en ouder (AB Junioren en senioren vormen één team).

Graag tot ziens op 22 september,
de Wedstrijd Organisatie Commissie

pdf Instructie voor inschrijving

Inschrijven bij atletiek.nu

Wanneer: 22 Sep 2019 , 10:30 - 15:30 uur

Waar: Gildelaan 2, 5684 EZ Best


Deel op sociale media:

Terug naar boven