Evenementen

13 Dec 2019

Bingo, Buitenactiviteit en Feestavond

Baanatletiek

Wanneer: 13 Dec 2019 , 18.00 - 00.30 uur

Vrijdag 13 december 2019 is weer de eindejaarsactiviteit voor pupillen, junioren, senioren en ouders.

Programma:

  • Voor pupillen* begint deze avond om 18.00 uur met een gezellige bingo waarbij veel leuke prijzen te winnen zijn. Voor een drankje en iets lekkers wordt gezorgd. De bingo duurt tot 20.00 uur.
  • Om 20.15 worden de junioren en de ouders van pupillen en junioren voor het officiële gedeelte. Diverse prijzen zullen worden uitgereikt. Ook is er even tijd voor het uitreiken van de eisenkaarten.
  • Aansluitend is er voor de junioren* en ouderen een buitenactiviteit, gevolgd door een feestavond.

    Alle atleten krijgen 2 consumptiebonnen. Mocht je meer willen drinken dan is er de mogelijkheid om voor de normale prijzen een glaasje fris en eventueel voor de oudere atleten (boven 18 jaar) onder ons een biertje of wijntje te kopen. Natuurlijk zorgen wij er voor dat er ook wat te knabbelen en snacken zal zijn en niet te vergeten zorgen we voor bijpassende muziek. Deze zal verzorgd worden door de lokale DJ Martin, bekend in de wijde omtrek van het sportpark.

Voor nadere details, zie bijlages

Aanmelden:

Aanmelden vóór 4 december bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (vermeld in de mail voor- en achternaam, leeftijd en of de inschrijving geldt voor de bingo of buitenactiviteit/feestavond).

*) D-junioren mogen kiezen aan welke activiteit zij mee willen doen. Vermeld dit s.v.p. bij de aanmelding.

doc Informatie pupillen

doc Informatie Junioren en ouder

Evenement op Facebook

Wanneer: 13 Dec 2019 , 18.00 - 00.30 uur

Waar: Gildelaan 2, 5684 EZ Best


Deel op sociale media:

Terug naar boven