avgm logo desktop

Evenementen

6 Apr 2020

Avondwedstrijden pupillen en junioren D zijn afgelast

Baanatletiek

Wanneer: 6 Apr 2020 , 18.00 uur - 8 Apr 2020, 20.00 uur

In verband met de maatregelen rond de uitbraak van het corona-virus gaan deze avondwedstrijden niet door.

Op 6 en 8 april worden de eerste avondwedstrijden van het jaar gehouden. Op beide dagen hebben alle atleten pupillen en junioren D een avondwedstrijd. Deze wedstrijden zijn o.a. om de atleten kennis te laten maken met atletiek als wedstrijdsport. Daarnaast kunnen ze punten halen voor de PR – competitie en hun Eisen halen voor de Eisenkaart. Deze wedstrijden zijn laagdrempelig maar wel met jury die ervoor zorgen dat iedereen met een geldige poging de onderdelen verlaat.

Om deze wedstrijd tijdens de trainingsuren plaats te laten vinden zijn er verschillende opstartmomenten. Sommige categorieën beginnen wat vroeger dan andere. Om 20.00 uur zijn ook de laalste onderdelen afgewerkt.

De atleten moeten zich van te voren inschrijven voor beide avonden, via de website van atletiek.nu. Er zijn geen kosten aan verbonden. Hieronder staan de links naar de inschrijving op 6 en 8 april en een uitleg hoe de inschrijving via atletiek.nu werkt.

Veel onderdelen staan op het programma en om e.e.a. in goede banen te leiden vragen we de ouders of ze mee kunnen helpen met jureren of om een groepje te begeleiden.

Ben Saris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) is coördinator van de jury. Als u wilt begeleiden svp contact opnemen met Petri van Horrik: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Geef daarbij aan bij welke categorie u wilt helpen, zodat u bij uw eigen kind ingedeeld wordt.

 

Handleiding inschrijven via atletiek.nu

Inschrijven voor maandag 6 april

Inschrijven voor woensdag 8 april

Wanneer: 6 Apr 2020 , 18.00 uur - 8 Apr 2020, 20.00 uur

Waar: Gildelaan 2, 5684 EZ Best


Deel op sociale media:

Terug naar boven