Evenementen

30 Jan 2021

UPDATE eindejaarsactiviteit junioren/senior baanatleten

Baanatletiek

Wanneer: 30 Jan 2021 , 20.30 uur - 30 Jan 2021, 21.45 uur

Naar aanleiding van de verlengde lockdown maatregelen waarbij het nog maar is toegestaan om 2 mensen te ontvangen thuis willen we de opzet van de AVGM-quiz aanpassen. Het zal nu een quiz op individuele basis zijn. 

De nieuwe AVGM-quiz zal een Kahoot quiz zijn waarvoor je toegang moet hebben tot een laptop en toegang tot een telefoon. Op de laptop zullen we een Teams-sessie aanmaken. Ik neem aan dat dat voor de meesten geen probleem is aangezien ze dit op scholen ook gebruiken.

De activiteit is nog steeds voor junioren, senior baanatleten en trainers. De quiz zal bestaan uit een paar vragenrondes. Er zullen geen doe opdrachten bij zitten. De quiz duurt ongeveer een uur. Er zal gezien de opzet (individueel), lengte en voorkomen contact nu ook geen drinken en versnapering worden aangeboden.

De eerder geplande Quiz blijft in de koelkast tot een later tijdstip. Als de Corona maatregelen het weer toelaten.

De quiz vindt plaats op zaterdag 30 januari 2021. De aanvangstijd is 20.30 uur en eindtijd zal ongeveer 21.45 uur zijn. Inschrijven is mogelijk tot en met 27 Januari 2021.

Kosten:
De activiteit is natuurlijk gratis en alleen voor onze leden.

Inschrijven:
Gebruik de link online inschrijfformulier hieronder om je in te schrijven.

Alvast heel veel plezier namens de organisatie: Petri van Horrik, Martin Nijkamp, Koen van den Boomen, Patrick Aerts, Fred Louwers en Joep Wiltschek.

pdf Flyer

Inschrijven

Wanneer: 30 Jan 2021 , 20.30 uur - 30 Jan 2021, 21.45 uur

Waar: Thuis


Deel op sociale media:

Terug naar boven