avgm logo desktop

Evenementen

9 dec 2022

Bingo & Feestavond jeugd Baanatletiek

Baanatletiek

Wanneer: 9 dec 2022 , 18:00 uur

Pupillen

Op vrijdag 09 december 2022 vindt de jaarlijkse bingoavond voor de Pupillen van GM plaats. De bingo begint om 18.00 uur en er zijn natuurlijk weer veel leuke prijzen te winnen. Deze bingo duurt tot 20.00 uur.

Om 20.15 uur worden de Pupillen, Junioren, Senioren en hun ouders verwacht voor het officiële gedeelte. Diverse prijzen zullen worden uitgereikt, waaronder de GM-prijzen. Ook is er even tijd voor het uitreiken van de eisenkaarten.

Inschrijven: geef via email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. vóór 1 december de volgende informatie door:

  • Voor- en achternaam Pupil / Junior
  • Leeftijd
  • Komt op 09 december 2022 naar de: bingo / feestavond

Junioren & Senioren

Zoals gewoonlijk bestaat de avond uit drie gedeeltes waarvan de laatste twee voor de Junioren en ouder zijn. Het betreft het officiële gedeelte met de uitreiking van de GM-prijzen en een onofficieel gedeelte waarbij plezier centraal staat.

De bedoeling is dat jullie allemaal tijdig aanwezig zijn. Het officiële gedeelte begint om 20.15 uur. Hierna (tot uiterlijk 00.30 uur) is dan het vervolg met een spelletjesavond en karaoke.

Alle atleten krijgen 2 consumptiebonnen. Mocht je meer willen drinken dan is er de mogelijkheid om voor de normale prijzen een glaasje fris en eventueel voor de atleten boven 18 jaar een biertje of wijntje te kopen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat er ook wat te knabbelen en snacken zal zijn en niet te vergeten zorgen we voor bijpassende muziek. Deze zal verzorgd worden door de lokale DJ Martin, bekend in de wijde omtrek van het sportpark.

Dus zorg dat je erbij bent en geef je snel op!

Inschrijven: dit kan via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Dit mag je niet missen.xlsx Poster Bingo & Feestavond

Wanneer: 9 dec 2022 , 18:00 uur

Waar: Gildelaan 2, 5684 EZ, Best


Deel op sociale media:

Terug naar boven