Evenementen

10 Apr 2021

Buurtkwis

Overig

Wanneer: 10 Apr 2021 , 17.00 - 23.00 uur

Op zaterdag 10 april wordt in Best de buurtkwis gehouden. Onder de naam “Team GM” hebben wij onze club weer ingeschreven om hieraan deel te nemen.

Om 17.00 uur ontvangen wij de 75 zeer uiteenlopende (en veelal moeilijke) vragen en om 23.00 uur moeten deze, liefst allemaal goed beantwoord, weer worden ingeleverd. Dat mag met behulp van o.a. laptops, telefoons, encyclopedieën. Dus als je niets weet, maar handig bent in opzoeken dan zijn we ook bij jou aan het juiste adres.

De kwis wordt volledig digitaal aangeleverd, opgelost en ingezonden. Dus alles kan vanaf de keukentafel of de luie stoel. ( Evt. samen met je familie en vrienden zoeken naar een oplossing)
De uitslag wordt ca. 24.30 uur bekend gemaakt.

Kennis waarvan? Moderne muziek, klassieke muziek, geschiedenis, bouwstijlen, kunst, Best, teksten van raps, techniek, puzzels, je kunt het niet bedenken wat er allemaal gevraagd kan worden.

Zin in?
Meld je, uiterlijk 1 april, aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld tevens het/de kennisgebied(en) waar je voorkeur naar uitgaat.

Ruim op tijd ontvang je dan via Peter Eshuis berichten om je verder in te lichten wie, wat en hoe we het gaan doen (waarop je bent ingedeeld en hoe er gecommuniceerd wordt).
Kwissers die al op mijn mail gereageerd hebben hoeven dit niet nog eens te doen.

Peter Eshuis
Ben Saris

Wanneer: 10 Apr 2021 , 17.00 - 23.00 uur

Waar: Thuis


Deel op sociale media:

Terug naar boven