avgm logo desktop

Evenementen

26 jun 2021

AVGM-Kwis - Geannuleerd

Overig

Wanneer: 26 jun 2021 , 17:00 - 22:30 uur

Helaas hebben we moeten besluiten om de AVGM-Kwis niet door te laten gaan. Reden hiervoor is een te laag aantal inschrijvingen (2 teams). We doen in het najaar een nieuwe poging.

 

Strijd op zaterdag 26 juni vanuit huis, met een team, mee voor de winst! We organiseren dan namelijk de AVGM-Kwis.

Hoe ziet deze avond eruit?

 • Om 17.00 ontvang je per e-mail een doe-opdracht. Voor deze opdracht heb je namelijk ruim de tijd nodig om hem te laten slagen.
 • Om 19.30 starten we met een korte aftrap via MS Teams. De link ontvang je op 26 juni per e-mail.
  Je kunt hieraan deelnemen zonder software te installeren. We zullen dan kort de opzet van de quiz bespreken.
 • Direct na de aftrap ontvang je per e-mail de eerste vragenset. Samen met je team probeer je er zoveel mogelijk juist te beantwoorden. Voor de vragen van ronde 1 heb je tot 19.45 uur om de antwoorden in te sturen.
 • Om 20.45 uur (en geen minuut later) start een korte online vragenronde, ook weer via MS Teams. Zorg dat je deze ronde niet mist. Je ontvangt om 20.45 uur ook de vragenset voor ronde 2.
 • Uiterlijk om 21.55 uur stuur je ook de antwoorden van vragenronde 2 in.
 • We starten op dat moment met het nakijken van de antwoorden. Tussen 22.15 en 22.30 uur vindt online de prijsuitreiking plaats.

Voorbereiding

Tussen 23 juni 19.00 uur en 26 juni 16.00 uur haalt 1 teamlid op onze accommodatie een zakje op dat je nodig hebt om de doe-opdracht uit te kunnen voeren. Combineer dit bij voorkeur met een training. Meer informatie hierover verschijnt 23 juni op onze website.

Wie mogen meedoen?

Je stelt jouw eigen team samen (maximaal ca. 5 personen). We vinden het leuk als je samen met andere GM'ers een team vormt, maar natuurlijk mogen ouders, kinderen, broertjes, zusjes of de buurman ook meedoen. De enige eis is dat minimaal de teamcaptain lid is van onze vereniging.

Corona-maatregelen

Aan deze activiteit kun je samen met jouw team, vanuit de tuin, aan de keukentafel, of op de bank deelnemen. We verzoeken je wel om de corona-maatregelen en het advies m.b.t. het maximum aantal bezoekers van 4 personen te respecteren.

Inschrijven

 • Inschrijven is mogelijk t/m 25 juni 23.59 uur.
 • Let op: je moet dan wel in de gelegenheid zijn om op zaterdag het zakje met benodigdheden voor de doe-opdracht op te halen.
 • Inschrijven doe je d.m.v. het online inschrijfformulier.

Wanneer: 26 jun 2021 , 17:00 - 22:30 uur


Deel op sociale media:

Terug naar boven