Spaar nu bij PLUS Ton Henst & Erwin Kenter voor onze clubkas

06-09
Algemeen
BEST - Ook AVGM doet mee aan deze actie. Van zondag 5 september t/m zaterdag 13 november 2021 ontvang je bij elke 10 euro aan boodschappen en wekelijkse actieproducten een sponsorpunt met een unieke code. Hoe meer sponsorpunten je spaart, hoe meer euro's dat oplevert voor AVGM! Ook kun je... Lees meer

Beginnen met hardlopen

23-08
Lopen
BEST - Meerdere malen per jaar wordt er bij GM een cursus gegeven voor de beginnende hardloper. In drie maanden tijd bouwen we het lopen op van 0 naar 5 km onafgebroken lopen. Er wordt getraind volgens een vast schema. De eerste 6 weken trainen we 1 maal per week als groep en 1 keer per week... Lees meer

Evenementen

18 sep 2021

Spetterende bootcamp!

Overig

Wanneer: 18 sep 2021 , 10.00 uur

Na de maand van het wandelen (juli) met 3 activiteiten en de maand van de vakantie (augustus) met de zomer foto-uitdaging zal de komende maand in het teken staan van bootcamp.

Niet iedereen weet het, maar bij GM kun je ook terecht voor bootcamptraining. De trainingen worden elke dinsdagavond en donderdagavond gehouden op de atletiekbaan van GM. De bootcamptrainingen zijn geschikt voor zowel baanatleten als voor recreant lopers. Een basisconditie en de motivatie om bij de oefeningen alles te geven is voldoende. Wij zorgen er voor dat je algehele conditie en spierkracht zal verbeteren. De trainingen bereiden je voor op een urban run, survival run, obstacle run of mud race. Het is een zeer goede aanvulling op de andere trainingen en prima te combineren met bestaande trainingsschema's.

Om de bootcamp verder te promoten zullen wij (de 4 bootcamptrainers) een (extra) interessante training geven. Dat doen we op zaterdag 18 september en plaats van handeling is het Wilhelminapark. Daar zullen wij 3 sessies van ca 1 uur gaan begeleiden en wel om 10:00 uur, om 11:30 uur en om 13:00 uur. Alle leden van GM, maar ook niet leden zijn van harte welkom om aan deze activiteit deel te nemen. We verwachten wel dat de deelnemers enige mate van getraindheid hebben (dat je ca 2-3 km kunt hardlopen).

Wil je graag meedoen, meld je dan – uiterlijk 15 september - via onderstaand aanmeldformulier aan en kom tijdig (ca 10 minuten voor aanvang) in sportkleding naar het Wilhelminapark. We verzamelen bij de brug midden in het park. Wij zorgen voor iets gezonds na afloop en uiteraard zijn we dan beschikbaar om vragen van je te beantwoorden.

Zien we je op 18 september?

Bas, Harm, Marcel en Nicolai

Inschrijven

Wanneer: 18 sep 2021 , 10.00 uur

Waar: Brug in het Wilhelminapark


Deel op sociale media:

Terug naar boven