avgm logo desktop

Mededelingen

15-04Komende donderdagmiddag website tijdelijk niet bereikbaar (zie AVGM-bericht)

Evenementen

13 apr 2024

Bestse Buurtkwis

Overig

Wanneer: 13 apr 2024 , 16:30 - 23:59 uur

Op zaterdag 13 april organiseert Buurtvereniging Hoge Akker de Bestse Buurtkwis. Ook wij gaan weer strijden voor de "Bolleboos-trofee", onder de naam “Team GM”. Dat wordt ongetwijfeld weer een gezellige avond!

Wat mag je verwachten?
Om 17.00 uur ontvangen wij de ca. 75 zeer uiteenlopende (en veelal moeilijke) vragen en opdrachten, die we uiterlijk om 22.30 uur moeten inleveren. Net als vorig jaar gaan we de Buurtkwis uitdaging aan in ons clubhuis. De vragen hebben betrekking op Best (toen en nu), muziek, radio en tv, actualiteit, geschiedenis, sport, raadsels, en algemeen.

Het beantwoorden mag met behulp van laptop, telefoon, encyclopedieën, naslagwerken etc. ‘s Avonds laat wordt de uitslag en prijsuitreiking weer bij de Prinsenhof bekend gemaakt. Daarna sluiten we de avond af in ons clubhuis (vieren van de overwinning, of we drinken onze tranen weg).

Voor wie?
Of je nu parate kennis hebt (of niet), of je goed bent met Google of op welke andere manier van opzoeken/speuren/puzzelen dan ook houdt, of als je gewoon de sfeer komt verhogen en aan wilt moedigen, iedereen is welkom! Dat geldt ook voor vrienden, familie en kennissen.

Eten
Omdat we einde van de middag al starten wordt er voor iets te eten in het clubhuis gezorgd. Details hierover volgen op een later moment.

Kom jij Team GM ondersteunen?
Meld je aan via het formulier hier onder. We ontvangen je aanmelding graag uiterlijk op 3 april 2024.

 

 

Aanmelden voor Team GM

Wanneer: 13 apr 2024 , 16:30 - 23:59 uur

Waar: Gildelaan 2, 5684 EZ Best


Deel op sociale media:

Terug naar boven