Avondwedstrijden pupillen en D-junioren

13 apr 2015

Avondwedstrijden pupillen en D-junioren

Baanatletiek

Wanneer: 13 apr 2015 , 18:00 - 20:00 uur

Op 13 en 15 april worden de eerste avondwedstrijden van het jaar gehouden. Op beide dagen hebben alle atleten pupillen en junioren D een avondwedstrijd. Deze wedstrijden zijn o.a. om de atleten kennis te laten maken met atletiek als wedstrijdsport. Daarnaast kunnen ze punten halen voor de PR – competitie en hun Eisen halen voor de Eisenkaart. Deze wedstrijden zijn laagdrempelig maar wel met jury die ervoor zorgen dat iedereen met een geldige poging de onderdelen verlaat.

Om deze wedstrijd tijdens de trainingsuren plaats te laten vinden zijn er verschillende opstartmomenten. Sommige categorieën beginnen wat vroeger dan andere.

Veel onderdelen staan op het programma en om e.e.a. in goede banen te leiden vragen we de ouders of dat men mee zou kunnen helpen met jureren of om een groepje te begeleiden.
Ben Saris ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ) is coördinator van de jury. Aan hem kun je doorgeven dat jij mee kunt helpen. Geef daarbij aan bij welke categorie je wilt helpen zodat je bij je eigen kind ingedeeld wordt.

Voor meer informatie, zie de Nieuwsbrief van 31 maart 2015

Wanneer: 13 apr 2015 , 18:00 - 20:00 uur


Deel op sociale media:

Terug naar boven