Clubkampioenschappen 2017

24 sep 2017

Clubkampioenschappen 2017

Baanatletiek

Wanneer: 24 sep 2017 , 10.30 - 17.00 uur

Op zondag 24 september worden weer onze clubkampioenschappen gehouden. De inschrijving staat vanaf nu open op atletiek.nu. De directe link naar de betreffende wedstrijd en de instructie voor het inschrijven via atletiek.nu (voor mensen die dat niet eerder gedaan hebben) vindt u onderaan deze pagina.

Bij de inschrijving ziet u uit welke onderdelen de clubkampioenschappen bestaan. Bambies zijn aangeduid als J1 en M1.

Het chronoloog kan pas gemaakt worden als de inschrijvingen binnen zijn, dus schrijf snel in, in elk geval vóór 20 september en doe mee aan deze afsluitende wedstrijd van het seizoen.

Traditie getrouw sluiten we de clubkampioenschappen om 17.00 af met de prijsuitreiking en een BBQ.

Hiervoor kun je, tegelijk met de inschrijving, kaarten bestellen en betalen via atletiek.nu.

De prijs bedraagt voor jeugdleden en D-pupillen € 2,50 en voor alle anderen € 5,00. Familieleden zijn ook van harte welkom. Vergeet niet bij inschrijving ook voor hen de kaarten voor de BBQ te bestellen!

Voor alle categorieën hebben we, naast het individuele kampioenschap, een teamklassement.

De teams worden door de trainers samengesteld. Wel zelf aanmelden, maar de trainers stellen de teams samen. Bij de D’s en ouder strijden we om de individuele prestaties en tevens de jongens tegen de meisjes.

Het aantal teamleden dat meetelt voor de einduitslag wordt bepaald door het minste aantal deelnemers per geslacht min één. Dus als voorbeeld: er doen 9 D jongens mee en 6 D meisjes dan worden de puntentotalen van de beste 5 D jongens vergeleken met de totalen van de beste 5 D meisjes. Dit geldt ook voor de C’s en ouder (AB Junioren en senioren vormen één team).

Graag tot ziens op 24 september,

de Wedstrijd Organisatie Commissie

pdf Instructie voor inschrijving

Directe link naar atletiek.nu

Wanneer: 24 sep 2017 , 10.30 - 17.00 uur

Waar: Gildelaan 2, 5684 EZ Best


Deel op sociale media:

Terug naar boven