Discoschaatsen ijssportcentrum Eindhoven

24 mrt 2017

Discoschaatsen ijssportcentrum Eindhoven

Overig

Wanneer: 24 mrt 2017 , 18:45 - 22:00 uur

Voor wie

Het schaatsen is voor alle PUPILLEN, JUNIOREN A/B/C/D en SENIOR WEDSTRIJDATLETEN! Voor deze personen zullen de entreekosten door GM worden betaald. De buitenbaan zal niet open zijn. Je kunt dus alleen binnen schaatsen. Geef bij inschrijving ook door of je eigen schaatsen hebt of schaatsen wilt huren en in welke maat. De huur van schaatsen voor leden zal ook door GM worden betaald.

Ook willen we ouders, overige gezinsleden en andere GM-leden de gelegenheid bieden om mee te gaan schaatsen. De kosten voor ouders en andere (gezins)leden zijn € 6,00 per persoon en zullen bij aankomst bij de schaatsbaan aan de organisatie betaald moeten worden. Je kunt schaatsen huren voor € 5.

Vervoer

Iedereen dient op eigen gelegenheid naar het ijssportcentrum te komen. We roepen de hulp in van ouders/begeleiders om onze atleten naar het ijssportcentrum te brengen. De personen die geen vervoer hebben kunnen dit bij ons melden. Wij zorgen dan dat er vervoer geregeld wordt.

Het ijssportcentrum is gevestigd aan de Antoon Coolenlaan 3 te Eindhoven,  040 - 2180075.

Overige informatie

Voor consumpties en eventueel gebruik van een kluisje moet je zelf zorgen. Het huren van een kluisje kost € 0,50 dat geld krijg je niet meer terug, dus let op dat je al je spullen in het kluisje hebt gestopt voordat je het afsluit! Het is wel aan te raden om een kluisje te nemen, evt. met zijn tweeën.

Wanneer je vragen hebt of wanneer je vindt dat er zaken zijn waar we rekening mee moeten houden, kun je contact opnemen met Joep Wiltschek,  06 - 21521512.

Je kunt je via de website inschrijven met onderstaande link:

Inschrijven

Wanneer: 24 mrt 2017 , 18:45 - 22:00 uur

Waar: Antoon Coolenlaan 3, 5644 RX Eindhoven


Deel op sociale media:

Terug naar boven