avgm logo desktop

Mededelingen

15-04Komende donderdagmiddag website tijdelijk niet bereikbaar (zie AVGM-bericht)

Evenementen niet-AVGM

24 apr 2024

70e Hypotheker Beekloop

Niet-AVGM

Wanneer: 24 apr 2024 , 19.00 uur

Beste hardlopers en -loopsters,

Bij deze nodigen wij jullie van harte uit om deel te nemen aan 70e (!) editie van de Hypotheker-Beekloop van woensdag 24 april 2024.

Deze editie zetten wij ons in voor KiKa. Jaarlijks krijgen bijna 600 kinderen in Nederland kanker. Inmiddels overleeft 80% van deze kinderen de eerste vijf jaar na de diagnose, in tegenstelling tot de 72% van 20 jaar terug. Deze stijging is mede dankzij onderzoeken die KiKa financiert. Een duidelijk bewijs dat onderzoek écht helpt. Wij hopen dat met het ondersteunen van KiKa het overlevingspercentage van kinderen met kanker blijft stijgen.

Het parcours van de Hypotheker-Beekloop gaat over het prachtige terrein van GGzE locatie de Grote Beek. De loop gaat langs historische gebouwen en afgesloten dierenweiden met veel verschillende dieren. Ook gaat het parcours onder andere langs het hoofdgebouw, het voormalige ketelhuis en het bos. De route is volledig verhard en verkeersvrij.

Het is een sfeervolle, gezellige en recreatieve loop. Ook is er volop muziek aanwezig met een drietal muziekbanden en de muziek kever. Een speaker maakt de loop nog sfeervoller met zijn enthousiaste commentaar, anekdotes en interviews. Zie deze link voor een leuke aftermovie van een van de vorige edities.

Er is keuze uit de afstanden 4, 8, 12 en 16 km. Deze gaan allemaal van start om 19:00. Om het recreatieve karakter te benadrukken worden er geen uitslagen opgemaakt. Wel is er een tijdklok aanwezig. Verder ontvangen de deelnemers een herinneringsmedaille na afloop van de wedstrijd.

Op het parcours is een verversingspost met water aanwezig. Ook is er de gelegenheid tot omkleden, maar geen gelegenheid om te douchen.

Na afloop van de Hypotheker-Beekloop is er de gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje nog even gezellig na te praten bij de Mispelhoef aan de Oirschotsedijk 9 te Eindhoven.

Scouting Johannes Vianney zorgt voor een garderobe voor de deelnemers. Voor €1 kunnen deelnemers een jas of tas in bewaring geven. De garderobe is aangegeven met richtingsborden en is slechts 200 meter verwijderd van de start en de finish.

Inschrijven kan via deze link. Er is geen na-inschrijving.

De startnummers kunnen vooraf worden opgehaald bij Runnersworld Eindhoven aan de Willemstraat 2. Binnen drie werkdagen na inschrijving liggen ze voor je klaar. Op de dag zelf kunnen ze vanaf 18.00 uur worden opgehaald bij de inschrijving kramen. De kosten bedragen € 10.

Zoals de naam al aangeeft is onze hoofdsponsor (jazeker !) “de Hypotheker”.
Verder sponsoren zijn  GGzE locatie de Grote Beek, Joanknecht, Philips Fruittuinen en Runnersworld Eindhoven.

Voor inlichtingen kun je contact opnemen met Joop Broeders; tel. nr. 06-12422389 / e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Jan Voets; tel. nr. 06-51140599 / e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groeten en graag tot 24 april!

Joop Broeders, Jan Voets, Bart Spijkers, Huub Sanders, Geert Schoenmakers, Patrick Stassen, Martijn Gielens en Mark Venner

Organisatie De Hypotheker-Beekloop

Eindhoven Atletiek

www.beekloop.nl

Wanneer: 24 apr 2024 , 19.00 uur

Waar: Doctor Poletlaan, Eindhoven

 

21 aug 2024

71e Hypotheker Beekloop

Niet-AVGM

Wanneer: 21 aug 2024 , 19.00 uur

www.beekloop.nl

Wanneer: 21 aug 2024 , 19.00 uur

Waar: Doctor Poletlaan, Eindhoven

 


Deel op sociale media:

Terug naar boven