4 okt 2024

Jeugdkamp 2024

Baanatletiek

Wanneer: 4 okt 2023 - 6 okt 2023

Europa jeugdkamp 2024 

Van 4 tot en met 6 oktober gaan we met pupillen, junioren en reppers weer op kamp. Het thema is dit jaar Europa! Op de kamplocatie vieren we met z’n allen dit jaar een groots europees feest. Met een waar songfestival op zaterdagavond maken we er een feestelijk weekend van.

We maken een tournee door een reeks Europese landen en eindigen met een heuse vlaggenparade! Kortom: schrijf je nu in. Je krijgt dan ruim op tijd voor het kampweekend je paspoort uitgereikt met daarin alle informatie voor deze rondreis.

Dit jaar houden we kamp op dezelfde locatie als afgelopen jaar: Residentie Ferme de Jean in Heeze.

We hebben een uitdagend, sportief en gezellig programma in het bos en op de locatie uitgewerkt, inclusief traditionele onderdelen zoals zeskamp, nachtspelen voor junioren, bootcamp en bonte avond/songfestival.

Kosten

De bijdrage voor ons jeugdkamp is 55 euro per deelnemer. Je dient dit bedrag te voldoen via ideal bij inschrijving. In dit bedrag zijn opgenomen: het verblijf, de overnachtingen, activiteiten, eten, drinken, tussendoortjes, fruit, etc..

Inschrijven

Gebruik de link naar het online inschrijfformulier hieronder om je in te schrijven. 

Vermeld hierbij de voor- en achternaam van de atleet en uw e-mailadres. 

Let op: als er meerdere kinderen uit één gezin deelnemen, vul dan voor het tweede, derde kind in het daarvoor bestemde vakje in met zowel voor- als achternaam! De uiterste inschrijfdatum/betaaldatum is 14 september 2024.

Vragen

Indien er vragen zijn, kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast heel veel plezier namens de organisatie: NACB.

Inschrijfformulier jeugdkamp 2024

Wanneer: 4 okt 2023 - 6 okt 2023

Waar: Residentie Ferme de Jean in Heeze.