Evenementen

1 sep 2018

Zuid Nederlandse Kampioenschappen Senioren en B Junioren

Baanatletiek

Wanneer: 1 sep 2018

Voor het programma en de inschrijven verwijzen we naar atletiek.nu (zie link ´inschrijven´).

Voor dit kampioenschap zijn de reglementen van de Zuid Nederlandse Kampioenschappen van kracht met een recente wijziging wat betreft de voorinschrijving. (eerste acht aanmelders per onderdeel worden toegelaten ongeacht prestatie. De overige beschikbare plaatsen worden op basis van geleverde prestatie toegewezen.

Bavaria Verenigingsbokaal

Naast het indiividuele kampioenschap en de daarvoor bestemde ereprijzen houdt GM een verenigingsklassement bij tijdens dit kampioenschap. Voor elke 1ste plaats ontvangt de vereniging 3 punten, 2 punten voor elke tweede plaats en 1 punt voor de derde plaats. Estafetteteams ontvangen dubbel punten (resp.6,4,2). De vereniging met de meeste punten mag zich een jaar lang de sterkste atletiek club van Zuid Nederland noemen en gaat naar (ons club)huis met de Bavaria verenigingsbokaal inclusief 100 euro consumptiebonnen

 

Baanrecords leveren Runnersworld waardebonnen op

In samenwerking met hoofdsponsor van Generaal Michaëlis , Runnersworld Eindhoven, looft de organisatie voor elk baanrecord (aan het eind van het onderdeel) dat tijdens dit Zuid Nederland Kampioenschap bij de senioren en de junioren B, verbeterd wordt, een waardebon van € 100,-- uit. Deze bonnen kunnen bij Runnersworld aan de Willemstraat te Eindhoven voor sportartikelen verzilverd worden.

Voor de actuele baanrecords verwijzen we naar de lijst “clubrecords” in dit evenement.

Lees meer ...

pdf (nieuwe) Reglement ZNK

pdf Baanrecords

pdf Uitnodiging aan clubs

Inschrijven

Wanneer: 1 sep 2018

Waar: Gildelaan 2, 5684 EZ, Best

 

29 sep 2018

Najaarswandeling

Wandelen

Wanneer: 29 sep 2018

Nadere informatie over de najaarswandeling volgt t.z.t.

Pieter v.d. Sanden

Wanneer: 29 sep 2018

 

5 okt 2018

Jeugdkamp 2018 / Sprookjeskamp

Baanatletiek

Wanneer: 5 okt 2018 , 18.30 uur - 7 okt 2018, 16.00 uur

Het eerste weekend van oktober (5 t/m 7 oktober 2018) is het weer zo ver, dan vindt het jeugdkamp plaats. Zoals elk jaar is het kamp voor de pupillen en junioren. Dit jaar is gekozen voor het thema:

Sprookjeskamp!

We gaan dit jaar weer naar 't Caves in Wintelre. Wij blijven dit een superlocatie vinden, de bossen zijn er op loopafstand en de omgeving is heel veilig. De atleten die voor de eerste keer meegaan kunnen om in de stemming te komen alvast de website bekijken: www.hetcaves.nl.

Kosten:
De bijdrage voor het kamp is gelijk gebleven ten opzichte van vorig jaar. Je dient dit bedrag over te maken op rekening nr. NL49 INGB 0002 8443 42 tnv AVGM onder vermelding van AVGM-jeugdkamp en de naam (namen) van de atleet (atleten).

Pupil, Junior: € 45,00
2e (of 3e, 4e enz.) gezinslid dat mee gaat op kamp: € 40,00
In dit bedrag is opgenomen: overnachtingkosten, toeristenbelasting, BTW, eten en drinken, tussendoortjes, fruit etc. etc.

Inschrijven:
Gebruik de link online inschrijfformulier hieronder om je in te schrijven.

Let op: als er meerdere kinderen uit één gezin mee op kamp gaan, vul dan voor elke kind een apart inschrijfformulier in! De uiterste inschrijfdatum/betaaldatum is 9 september 2018.

Facebook:
Hou ook het evenement op Facebook in de gaten voor de laatste nieuwtjes met betrekking tot het kamp. Let op: aangeven op Facebook dat je aanwezig bent telt niet als een inschrijving voor het kamp. Inschrijven is alleen mogelijk via de website.

Alvast heel veel plezier namens de organisatie: Patrick Aerts, Fred Louwers en Joep Wiltschek.

pdf Flyer

Inschrijfformulier

Wanneer: 5 okt 2018 , 18.30 uur - 7 okt 2018, 16.00 uur

Waar: Veneind 5, 5513 NE Wintelre

 


Deel op sociale media:

Terug naar boven