Start beginners cursus hardlopen donderdag 30 maart.

Lopen

BEST - De lopers die in september 2016 gestart zijn met de beginnerscursus , de Yakult Start to Run cursus (Yakult is de nieuwe hoofdsponsor van de Atletiekunie) kunnen inmiddels  10 kilometer lopen en  dus klaar om door te stromen naar de reguliere groepen. Tijd om de volgende Yakult start to run cursus te starten!

De nieuwe cursus voor de beginnende hardloper start op donderdagavond 30 maart om 19.30 uur.

In zes weken word je, haast spelenderwijs en onder begeleiding van ervaren en enthousiaste trainers, geleerd een afstand af te leggen van 3 km onafgebroken hardlopen. Uiteraard bestaat de mogelijkheid naderhand door te trainen naar 5 km en vervolgens naar 10 km. Kun je eenmaal 10 km hardlopen, kun je aansluiten bij de bestaande loopgroepen.

Nog niet helemaal zeker of dit wel iets voor jou is? Kom dan op donderdag 2 maart of op donderdag 16 maart naar de gratis proeftraining op onze atletiekbaan, aanvang ook 19.30 uur. Je krijgt uitleg wat we gaan doen, maakt kennis met de trainers, met het sportmedisch begeledingsteam en met je loopmaatjes.

Voor meer informatie en voor inschrijven kijk je op www.yakultstarttorun.nl of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je nog vragen hebt.

Wij zien je graag op één van de proeftrainingen of op donderdag 30 maart om 19.30 uur.

tekst Kathinka van Dijk


Deel op sociale media:

Terug naar boven