Runnersworld Ronde van Naastenbest

Best, augustus 2012 Atletiekvereniging Generaal Michaëlis organiseert zaterdag 18 augustus de Runnersworld Ronde van Naastenbest over 10 kilometer op de weg. Start en finish van de wedstrijd en trimloop zijn op de kunststofaccommodatie van GM aan de Constantijnlaan in Best. Het parcours bestaat uit drie ronden van ruim 3200 meter door de wijk Naastenbest en een aanloopronde op de atletiekbaan. De wedstrijd gaat over de afstand van 10 kilometer.

Deelnemers aan de trimloop kunnen tijdens de loop beslissen of zij een, twee of drie ronden willen lopen. De wedstrijd en trimloop starten gelijktijdig om 19.30 uur. Voorafgaand aan de wedstrijd wordt voor de jeugd en VB-atleten de Voorronde van Naastenbest gehouden over een afstand van ruim 1400 meter. Deze voorronde start om 19.00 uur.

Inschrijven

Inschrijven kan zaterdag vanaf 18.00 uur op de atletiekbaan. Het inschrijfgeld voor de wedstrijd en prestatieloop bedraagt € 4,50, deelnemers aan de voorronde van 1400 meter betalen € 1,50.
Deelnamers aan de officiële wedstijd kunnen meedoen aan de volgende leeftijdsklassen: Mannen Senioren / M35, M40/45, M50+ en Vrouwen Senioren / V35+. Voor de eerste drie per klasse zijn ereprijzen en waardebonnen beschikbaar van Runnersworld Eindhoven. Voor alle deelnemers is er na afloop een herinnering. Voor de voorronde zijn er ereprijzen voor de eerste drie in de leeftijdsklassen van 6 tot en met 9 jaar en 10 tot en met 15 jaar.

Meer informatie via Frank Abbink, telefoon 373839, of per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Deel op sociale media:

Terug naar boven