Baanonderhoud bijna afgerond - baan weer bruikbaar

Algemeen

BEST - De werkzaamheden op de baan zijn grotendeels volgens planning verlopen. De coating zit erop en het belijnen is vandaag afgerond. Naast de standaard belijning is ook speciale belijning aangebracht voor de Athletics Champs. Deze belijning bestaat uit een markering om de 25 meter in baan 1 (ook te gebruiken voor coopertests en bij de looptrainingen) en markeringstekens voor de Athletics Champs horde-afstanden (aangebracht op het rechte deel aan de overzijde van de baan).

Verder is er ook een nieuwe hoogspringmat geleverd. Er zijn wel nog een aantal dingen die moeten gebeuren, namelijk:

  • De witte goten moeten nog worden teruggelegd;
  • Er wordt nog een goot aangelegd langs de baan bij de patio;
  • De bestrating wordt nog op diverse plaatsen hersteld.

In principe kunnen we per a.s. maandag weer gebruik maken van de baan. Wel vragen we daarbij aandacht voor het volgende: 

Indien geen witte goten:

Indien de goten niet zijn teruggeplaatst maandag mag i.v.m. de veiligheid baan 1  niet worden gebruikt. Dan ook graag niet met karretjes/kasten de baan oversteken i.v.m. het risico van beschadiging van de goot. Deze is kwetsbaar als de deksels er niet op liggen.

Speerwerpaanloop:

Op het 0-punt bij speerwerpen is er iets niet helemaal goed gegaan. Hier is de aannemer over ingelicht. Graag tot nader order de speeraanloop nog niet gebruiken, om te voorkomen dat schade ontstaat aan de baan.

Polsstokpalen:

De oude polsstokpalen zijn vervangen. De nieuwe palen zijn binnen, maar de grondpotten voor deze palen moeten nog worden geplaatst. Dit houdt in dat we tijdelijk géén polsstokpalen kunnen gebruiken.

fotobijschrift Aanbrengen cijfers sprintlanen

tekst Martin Nijkamp
foto Koen van den Boomen


Deel op sociale media:

Terug naar boven