Yakult start to run cursus

Lopen

BEST - Heb jij ook goede voornemens gemaakt voor na de zomervakantie?

Dat komt goed uit want binnenkort start weer de Yakult start to run cursus, de gelegenheid om te starten met hardlopen!

Zet jij jouw eerste stap op donderdag 14 september om 19.30 uur bij Atletiek Vereniging Generaal Michaelis? Die avond is er een gratis proeftraining om kennis te maken met je trainers, je loopmaatjes, het sportmedisch begeleidingsteam, om de sfeer te proeven en je vragen te stellen

Enthousiaste trainers van GM staan dan klaar om jullie vast een beetje te laten proeven van het hardlopen. Trainers Frank en Kathinka  bereiden zich voor op de cursus van 6 weken die op 21 september om 19.30 uur begint. Terwijl iedereen nog lekker zomer aan het vieren is, zijn zij al bezig met het samenstellen van leuke trainingen en het spotten van mooie plekjes in de omgeving van Best. Die hardlooptrainers houden zich het hele jaar door fit  en staan te popelen om mensen in het najaar te helpen met hun goede voornemens voor na de zomer: Meer bewegen, fitter worden en gezond leven.

Je kunt  haast niet beter beginnen dan met Start to Run. Je gaat én werken aan je conditie, je energie en je gezondheid én maar liefst 93% slaagt bij Start to Run! Het is een verantwoord programma van zes weken waarbij een professionele trainer jou  helpt en begeleidt om het hele traject vol te houden. Gemakkelijker dus dan zelf gaan hardlopen want die trainer én dat gezellige groepje loopmaatjes zijn een  goede stok achter de deur, een extra stimulans om jouw goede voornemen te laten slagen. Dus een goed begin van het najaar! Na het volgen van deze cursus zijn er mogelijkheden om verder te trainen.

Kijk op www.yakultstarttorun.nl voor meer info, of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Aanmelden via bovenstaande website is al mogelijk!

Wij zien je graag op donderdag 14 september om 19.30 uur voor de proeftraining of anders op donderdag 21 september om 19.30 uur, beide keren op de atletiekbaan van AV Generaal Michaelis aan de Gildelaan in Best.

tekst Kathinka van Dijk


Deel op sociale media:

Terug naar boven