Yakult Start to Run

Lopen

BEST - De nieuwe cursus Yakult Start to Run voor de beginnende hardloper start donderdagavond 21 september. Twijfel je nog of het écht iets voor jou is, dat hardlopen? Kom dan eerst naar de gratis proeftraining die donderdag 14 september wordt gehouden. Je kunt dan gelijk sportief meedoen en kennismaken met je nieuwe loopmaatjes, de trainers en het sportmedisch team.

Tijdens de aansluitende cursus van zes weken leer je spelenderwijs en onder begeleiding van ervaren trainers 3 kilometer aan een stuk hardlopen in je eigen tempo. Daarna kun je doortrainen naar 5 kilometer, vervolgens naar 10 kilometer en dan aansluiten bij een van de bestaande loopgroepen van GM. Samen hardlopen is immers veel leuker!

Om de kans op blessures te verkleinen, is het aan te raden om voorafgaand aan de cursus te starten met wandelen. Begin met 10 minuten en bouw dit rustig op tot een uur stevig doorwandelen, en dan het liefst twee keer per week.

Wij zien je graag op 14 september voor de gratis kennismakingstraining of een week later voor de eerste ‘echte’ training. De trainingen beginnen om 19.30 uur op de atletiekbaan van AV Generaal Michaëlis. Voor meer informatie en inschrijven ga je naar www.yakultstarttorun.nl.

tekst Paul van Bree


Deel op sociale media:

Terug naar boven