Zondag 61e Joe Mann Bosloop

Cross

BEST - Atletiekvereniging Generaal Michaëlis houdt zondag 28 januari de 61e Joe Mann Bosloop. Het programma begint om 10.00 uur met trimlopen van 950, 3400, 5900 of 8300 meter, waar iedereen aan kan meedoen. Het parcours is bij het Joe Mann natuurtheater. Het officiële wedstrijdprogramma in de verschillende leeftijdsklassen start om 11.00 uur.

De Joe Mann Bosloop is de zesde van acht crossen die meetellen voor de Runnersworld Kempische Cross Competitie. Deze competitie wordt georganiseerd door de Kempische atletiekverenigingen. De zes beste resultaten tellen mee. In het tussenklassement na vijf wedstrijden staan Tom van Schijndel (Mannen korte cross), Bram van Stiphout (JPA) en Joyce van Sluisveld (MPB) op de eerste plaats. Matthijs van den Broek (JA/B), Orlando Louwers (JD) en Lars van Stiphout (JPB) volgen op de tweede plaats. Veroline Sanders (MPA) staat op de derde plaats. De meisjes D-junioren van GM bezetten de eerste vier plaatsen: Iris van Sluisveld, Ilse van de Wiel, Eliza Dielhof en Sanne van de Wiel. Daniëlle Vis volgt op de zevende plaats op korte afstand.

De ronde is met spikes te belopen, kleedruimte is aanwezig. Er zijn ereprijzen voor de wedstrijdcategorieën; alle deelnemers ontvangen een herinnering. Inschrijven kan zondag ter plaatse vanaf 9.00 uur. Voorinschrijven kan tot en met donderdag 25 januari via avgm.nl. Hier is ook het volledige programma te vinden, evenals het parcours, het inschrijfgeld en de complete tussenstand van de competitie.

fotobijschrift De start van de Joe Mann Bosloop

tekst Pieter Grootes
foto Tiny Steenbakkers


Deel op sociale media:

Terug naar boven