De nieuwe Yakult Start to Run cursus gaat starten

Lopen

BEST - Voor de zomer lekker fit zijn? Hardlopen helpt je gezond en fit te worden en te blijven. Had je altijd al plannen, maar was de drempel nog iets te hoog? Denk je dat je niet sportief bent en dat je het niet zult leren? Dan heb je het mis, hardlopen is voor iedereen: voor mannen en vrouwen, voor jong en oud, voor totaal ongetrainden en voor sportievelingen. Met het Yakult Start to Run programma leer je op een verantwoorde manier hardlopen.

Bovendien: samen hardlopen is veel leuker. De hardloopcursus start op donderdag 14 maart om 19.30 uur bij Atletiekvereniging Generaal Michaëlis aan de Gildelaan. Voorafgaand aan deze nieuwe cursus houdt GM een gratis proeftraining. Je maakt dan kennis met je loopmaatjes, het sport-medisch begeleidingsteam en uiteraard met de trainers. Deze proeftraining wordt gehouden op donderdag 7 maart, ook om 19.30 uur. Melden in het clubhuis, maar kom wel in sportkleding, want je gaat gelijk aan de slag. De enthousiaste GM-trainers Kathinka en Frank staan dan klaar om je vast een beetje te laten proeven van het hardlopen. Ze staan te popelen om mensen te helpen met hun goede voornemens: meer bewegen, fitter worden en gezond leven. Je kunt haast niet beter beginnen dan met Start to Run. Maar liefst 93 procent blijft na de Start to Run cursus hardlopen. Het is een verantwoord programma van zes weken waarbij een professionele trainer jou helpt en begeleidt om het hele traject vol te houden. Gemakkelijker dus dan zelf gaan hardlopen, want die trainer en dat gezellige groepje loopmaatjes zijn een goede stok achter de deur, een extra stimulans om je goede voornemen te laten slagen. Na het volgen van deze cursus zijn er volop mogelijkheden om verder te trainen. De minimumleeftijd is 16 jaar.

Ga voor inschrijven en meer informatie naar yakultstarttorun.nl, of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

fotobijschrift De Start to Run cursus start begin maart

tekst Pieter Grootes


Deel op sociale media:

Terug naar boven