Afgelastingen en openingstijden m.b.t. het corona-virus

15-05
Algemeen
BEST - In dit bericht wordt de status van onze activiteiten/evenementen gedeeld. Het bericht zal indien er nieuwe ontwikkelingen zijn worden bijgewerkt. Vanaf 18 mei kan iedereen weer trainen. Trainingen Baanatletiek: Meer informatie over trainingstijden vind je hier.Meer informatie over... Lees meer

Nieuwe shirts hardlopers.

Lopen

BEST - Het heeft (helaas) even geduurd, maar nu zijn ze binnen: de nieuwe shirts voor de hardlopers. De shirts zijn van merk Rogelli en hebben dezelfde uitstraling als de shirts die onze trainers al enige jaren, tot volledige tevredenheid, dragen. De heren modellen hebben een ronde hals, de dames modellen hebben, op veler verzoek, een V-hals. De prijs van de shirts is 30 euro.

Levering en bedrukking werd verzorgd door onze sponsor Runnersworld. Het logo van Runnersworld is zichtbaar op de mouw.

Ook zijn er nog enkele maten shirts van oudere collecties leverbaar, deze gaan nu in de uitverkoop. De prijs voor een shirt “oude collectie” bedraagt 15 euro.

De verkoop van de shirts is in handen van Patty Kanits-Frencken. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een afspraak te maken. Betalen via pin wordt op prijs gesteld.

NB: Op woensdag 15 mei wordt er een pasavond georganiseerd waarbij je uiteraard van harte welkom bent! Deze pasavond wordt gehouden in ons clubhuis d’n Opstap vanaf 19.30 uur.

tekst Kathinka van Dijk


Deel op sociale media:

Terug naar boven