Afgelastingen en openingstijden m.b.t. het corona-virus

15-05
Algemeen
BEST - In dit bericht wordt de status van onze activiteiten/evenementen gedeeld. Het bericht zal indien er nieuwe ontwikkelingen zijn worden bijgewerkt. Vanaf 18 mei kan iedereen weer trainen. Trainingen Baanatletiek: Meer informatie over trainingstijden vind je hier.Meer informatie over... Lees meer

Atletiek-Schoolsport Olympiade zoekt vrijwilligers!

Informatief

BEST - Zin in een gezellige, sportieve dag op de atletiekbaan? Kom helpen bij de atletiek-Schoolsport Olympiade!

Op vrijdag 7 juni wordt in Best de Schoolsport Olympiade gehouden van 8.30-14.00 uur. Zo’n 800 enthousiaste leerlingen van de groepen 6, 7 en 8 van de Bestse scholen starten deze dag met een officiële opening op onze atletiekbaan. Zij beoefenen in groepen diverse sporten en strijden om de grote beker. Ruim 100 kinderen doen mee met atletiek op o.a. de onderdelen sprint, hoog- en verspringen en vortexwerpen.

Om deze dag vol sportieve prestaties van de kinderen goed te laten verlopen, zijn er veel vrijwilligers nodig om mee te helpen met het jureren bij de diverse atletiekonderdelen. (Niet voor alle onderdelen is jury-ervaring noodzakelijk)
Heeft u er zin in om deze scholieren een gezellige, sportieve dag te bezorgen? U kunt zich aanmelden om te helpen via een mailtje naar Fred Louwers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via een telefoontje naar 06 41452441. Wij zien u graag op vrijdag 7 juni!

tekst Monique van Sluisveld


Deel op sociale media:

Terug naar boven