Afgelastingen en openingstijden m.b.t. het corona-virus

15-05
Algemeen
BEST - In dit bericht wordt de status van onze activiteiten/evenementen gedeeld. Het bericht zal indien er nieuwe ontwikkelingen zijn worden bijgewerkt. Vanaf 18 mei kan iedereen weer trainen. Trainingen Baanatletiek: Meer informatie over trainingstijden vind je hier.Meer informatie over... Lees meer

Start Powerwalking bij AVGM succesvol!

Wandelen

BEST - De start van Powerwalking binnen AVGM was op woensdag 24 april succesvol. Ruim 20 deelnemers deden mee aan deze eerste training.

Onder een dreigende lucht werd gestart met de 1e training Powerwalking onder  leiding van Nancy Booij.  De weersvooruitzichten waren slecht (zelfs code geel), maar dat weerhield ruim 20 deelnemers niet om mee te komen doen aan deze nieuwe tak van de wandelsport binnen AVGM.

Nadat er uitleg was gegeven over de techniek van Powerwalking ging de groep op pad. In een stevig tempo en met een actieve arminzet werden snel de eerste stukken afgelegd. Onderweg werden er diverse (kracht)oefeningen gedaan. Tegen negen uur was de groep - kletsnat maar voldaan - weer terug bij “de Opstap”, waar onder het genot van een kop koffie of thee nog even werd nagepraat over de geslaagde training.

De training Powerwalking zal steeds op woensdagavond van 19:30 uur tot 21:00 uur worden gegeven. Mocht je interesse hebben, meld je dan aan bij Nancy via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor een impressie van de training (route en wat foto’s) kun je klikken op onderstaande link.

https://www.relive.cc/view/2316161718

tekst Henk Plasman


Deel op sociale media:

Terug naar boven