Afgelastingen en openingstijden m.b.t. het corona-virus

15-05
Algemeen
BEST - In dit bericht wordt de status van onze activiteiten/evenementen gedeeld. Het bericht zal indien er nieuwe ontwikkelingen zijn worden bijgewerkt. Vanaf 18 mei kan iedereen weer trainen. Trainingen Baanatletiek: Meer informatie over trainingstijden vind je hier.Meer informatie over... Lees meer

Start-to-runners bereiken hun eerste mijlpaal!

Lopen

BEST - Het wordt ze beloofd: na 6 weken trainen kunnen jullie 3 km aan één stuk hardlopen, maar toch moeten ze het wel zelf waar maken.

Ze volbrachten het allemaal, 3 km onafgebroken lopen na een cursus van 6 lessen. De één met gemak, de ander met iets minder gemak, maar allen kwamen ze  lachend en voldaan over de finish. Met recht trots op zichzelf. Er werd gebruik gemaakt van het rondje “Hartstichting”, start bij het 1 km punt en de finish bij het 4 km punt, vóór de rotonde bij het Heerbeeck college.

Sportief waren ze, de eerste lopers liepen terug om de andere lopers te ondersteunen. 

Terug bij GM kregen allen dan ook de welverdiende medaille omgehangen en een diploma uitgereikt. Onder het genot van een drankje werd er door de lopers nog uitgebreid na-gekletst en na-geanalyseerd. Plannen werden gesmeed voor de volgende trainingen en hier en daar werd er al gedroomd over wedstrijden lopen en scherpe tijden! Starters: allemaal gefeliciteerd en op de volgende mijlpaal, 5 km non-stop lopen.

Mochten er lopers geblesseerd zijn (of om een andere reden even niet gelopen hebben) en bezig zijn weer terug te komen om weer aan te haken bij hun eigen groep is dit het moment om in te stromen. Iedereen is van harte welkom op maandag en donderdag, start om 19.30 uur.

tekst Kathinka van Dijk


Deel op sociale media:

Terug naar boven