Afgelastingen en openingstijden m.b.t. het corona-virus

15-05
Algemeen
BEST - In dit bericht wordt de status van onze activiteiten/evenementen gedeeld. Het bericht zal indien er nieuwe ontwikkelingen zijn worden bijgewerkt. Vanaf 18 mei kan iedereen weer trainen. Trainingen Baanatletiek: Meer informatie over trainingstijden vind je hier.Meer informatie over... Lees meer

We gaan weer crossen

Cross

BEST - Na de Valkenloop van zondag, met de deelname van tien lopers van AV Generaal Michaëlis, is het baan- of wegseizoen voorbij. Zaterdag al start met de Vijverloop vlakbij het Joe Mann natuurtheater de eerste wedstrijd van de Broos van Erp-competitie. Gedurende drie crosswedstrijden wordt dan uitgemaakt wie de crosskampioenen van GM worden.

Naast de drie wedstrijden van de Broos van Erp-competitie, volgen vanaf half november tot maart de acht officiële crosswedstrijden van de Runnersworld Kempische Cross Competitie, een initiatief van de acht atletiekverenigingen uit de Kempen.

Een tweetal fanatieke lopers was al eerder met het crossen begonnen: B-junior Veerle van Erp eindigde vorige week in Weert op de derde plaats, terwijl D-junior Lotte Aerts de week daarvoor in Loon op Zand met haar tweede plaats een mooie start van het winterseizoen maakte.

Ook niet-leden van Generaal Michaëlis kunnen meedoen met de Broos van Erp-competitie. Voor meer informatie over tijden en afstanden ga je naar avgm.nl.

tekst Pieter Grootes


Deel op sociale media:

Terug naar boven