Afgelastingen en openingstijden m.b.t. het corona-virus

15-05
Algemeen
BEST - In dit bericht wordt de status van onze activiteiten/evenementen gedeeld. Het bericht zal indien er nieuwe ontwikkelingen zijn worden bijgewerkt. Vanaf 18 mei kan iedereen weer trainen. Trainingen Baanatletiek: Meer informatie over trainingstijden vind je hier.Meer informatie over... Lees meer

Wie komt de groep parcoursopbouwers versterken?

Algemeen

BEST - Binnenkort begint de crosscompetitie weer. De WOC is volop bezig met de voorbereidingen. Een van de taken die moet gebeuren is het opbouwen van het parcours. Dit gebeurt ’s ochtends voordat de cross begint. Na afloop moet het dan ook weer opgeruimd worden. Carlo Flapper coördineert dit en hij is dringend op zoek naar een paar mensen die daarbij willen helpen. 

Wil je zelf ook meedoen aan de cross? Geen probleem, je kunt dan van tevoren even mee de handen uit de mouwen steken. Maar ook als je niet meeloopt ben je natuurlijk welkom om te komen helpen.
Lijkt het je wat? Neem dan even contact op met Carlo Flapper. Hij kan ook eventuele vragen beantwoorden als je eerst meer informatie wilt hebben.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. telefoon  0499-310496.

Je kunt ook altijd contact opnemen met de vrijwilligerscoördinator Marleen Smulders Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tekst Carlo Flapper


Deel op sociale media:

Terug naar boven