Afgelastingen en openingstijden m.b.t. het corona-virus

15-05
Algemeen
BEST - In dit bericht wordt de status van onze activiteiten/evenementen gedeeld. Het bericht zal indien er nieuwe ontwikkelingen zijn worden bijgewerkt. Vanaf 18 mei kan iedereen weer trainen. Trainingen Baanatletiek: Meer informatie over trainingstijden vind je hier.Meer informatie over... Lees meer

Glunderende gezichten op een compleet GM-podium

Cross

TILBURG / SINT OEDENRODE - Het is de D-junioren van AV Generaal Michaëlis zondag gelukt tijdens de Driedorpencross het complete podium te veroveren. Met dank aan Milou Keulstra, Veroline Sanders en Avalon Sanders. Een dag eerder behaalde die andere kanjer bij de D-junioren Lotte Aerts de tweede plaats tijdens de Tilburgse Warandeloop, de eerste en wellicht belangrijkste cross van het nationale cross-circuit.

Voor de zesde keer al liep Lotte Aerts mee met de Warandecross. Vijf jaar geleden, toen ze op de tiende plaats eindigde, moest ze als zevenjarige haar looptalent nog ontdekken. Na tweemaal de vierde plaats (2015, 2016), de derde plaats (2017) eindigde ze zaterdag voor de tweede keer op rij op plaats 2. Met slechts vijf seconden achter de winnares. Wie houdt haar nog tegen als ze begin januari in Someren voor de tweede keer haar Brabantse crosstitel verdedigt?

De Driedorpencross in Sint Oedenrode van zondag was de tweede wedstrijd van de Kempische Cross Competitie. Winnares bij de D-junioren Milou Keulstra: “Ik was niet helemaal topfit vandaag.” Eerstejaars Veroline Sanders volgde op negen tellen. Daarachter liep haar tweelingzus Avalon; ze keek met nog 100 meter te gaan voor de zekerheid even achterom, en zag dat haar voorsprong voldoende was. Eerder hadden Matthijs van den Broek (JA) en Mats Keulstra (JB) gewonnen; Ilse van de Wiel eindigde op de tweede plaats bij de C-junioren. Achter haar zaten Eliza Dielhof (4), Sanne van de Wiel (5) en Daniëlle Vis (7).

fotobijschrift Een vol GM-podium tijdens de Driedorpencross

tekst Pieter Grootes
foto Mats Keulstra


Deel op sociale media:

Terug naar boven