Afgelastingen en openingstijden m.b.t. het corona-virus

15-05
Algemeen
BEST - In dit bericht wordt de status van onze activiteiten/evenementen gedeeld. Het bericht zal indien er nieuwe ontwikkelingen zijn worden bijgewerkt. Vanaf 18 mei kan iedereen weer trainen. Trainingen Baanatletiek: Meer informatie over trainingstijden vind je hier.Meer informatie over... Lees meer

Challenge - week 6

Algemeen

BEST - Het is weer tijd voor een nieuwe challenge! Iedere zondag delen we een nieuwe uitdaging, waaraan je een week lang deel kunt nemen. Als deelnemer maak je kans op een leuk prijsje.

CHALLENGE WEEK 6

Deelnemen aan deze challenge kan van 3 mei 2020 tot en met 10 mei 2020.

OPDRACHT

Maak je mooiste natuurfoto ooit bij een beek, poel of ven.

Voorwaarden:

  • Er moet minimaal ook een boom of boomstam op de foto staan
  • Een dier(tje) erbij levert bonuspunten op
  • Het mag geen oude foto zijn, dus op de foto moet de datum van deze week te zien zijn met de letters GM erbij. Dit mag gewoon op een papiertje geschreven zijn.
  • Zend maar 1 foto in.

TRAIN VEILIG

We vragen je rekening te houden met de richtlijnen en maatregelen van het RIVM en de overheid. Voer deze challenge dus in je eentje uit en spreek niet af met je loopgroepje. Ga je met 2'en lopen, hou je dan aan de minimale afstand van 1,5 meter.

INSTUREN VAN JE FOTO'S

Je kunt je foto's delen in de WhatsApp-groep die speciaal voor deze challenge is aangemaakt. Om hieraan deel te nemen volg je deze link: https://bit.ly/AVGMcoronaChallenge

Je bepaalt zelf of je na het doorsturen van jouw foto's de groep weer verlaat, of dat je deelnemer blijft. Als je de groep verlaat ontvang je de foto's die andere deelnemers doorsturen niet. Je kunt altijd opnieuw lid worden van de groep via de link om foto's door te sturen.

PRIVACY

Op deze challenge is onze privacy-verklaring van toepassing. Als je deelneemt aan de WhatsApp-groep is jouw telefoonnummer zichtbaar voor andere deelnemers aan de groep. Foto's die je deelt kunnen daarnaast worden gepost op onze website en social-media kanalen.

tekst AVGM / MN


Deel op sociale media:

Terug naar boven