Afgelastingen en openingstijden m.b.t. het corona-virus

15-05
Algemeen
BEST - In dit bericht wordt de status van onze activiteiten/evenementen gedeeld. Het bericht zal indien er nieuwe ontwikkelingen zijn worden bijgewerkt. Vanaf 18 mei kan iedereen weer trainen. Trainingen Baanatletiek: Meer informatie over trainingstijden vind je hier.Meer informatie over... Lees meer

Corona informatie op onze website

Algemeen

BEST - Via onze website proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rondom het corona-virus in relatie tot onze vereniging.

Indien er nieuws is, bijvoorbeeld n.a.v. een persconferentie van de overheid, dan zal dit op de gebruikelijke manier via de nieuwsbrieven en nieuwsberichten van GM worden gedeeld.

Nieuw tijdelijk menu op de website

Baanatletiek gaat per 6 mei weer straten met trainingen voor de jeugd. We begrijpen dat er veel vragen zijn over de maatregelen en bijvoorbeeld aangepaste trainingstijden en trainingsvormen. Daarom hebben we op onze website nu ook een apart gedeelte 'corona-info' ingericht waar alle beschikbare informatie te vinden is. Je vindt deze informatie in het hoofdmenu.

Zodra dit aan de orde is kan aan dit menu eenvoudig informatie worden toegevoegd voor onze andere disciplines.

Afgelastingen en openingstijden

De actuele stand van zaken voor onze hele vereniging m.b.t. trainingen, activiteiten, evenementen en openingstijden van onze accommodatie wordt regelmatig bijgewerkt in het nieuwsbericht "Afgelastingen en openingstijden m.b.t. het corona-virus". Dit nieuwsbericht blijven we updaten zodra er nieuwe informatie is.

Als op het laatste moment een specifieke training wordt afgelast, bijvoorbeeld i.v.m. slecht weer of als gevolg van niet beschikbaarheid van een trainer, dan wordt zoals gebruikelijk een mededeling op de website geplaatst.

 

fotobijschrift Nieuw tijdelijk menu op de website

tekst AVGM / MN


Deel op sociale media:

Terug naar boven