Afgelastingen en openingstijden m.b.t. het corona-virus

15-05
Algemeen
BEST - In dit bericht wordt de status van onze activiteiten/evenementen gedeeld. Het bericht zal indien er nieuwe ontwikkelingen zijn worden bijgewerkt. Vanaf 18 mei kan iedereen weer trainen. Trainingen Baanatletiek: Meer informatie over trainingstijden vind je hier.Meer informatie over... Lees meer

Challenge - week 7

Algemeen

BEST - Het is weer tijd voor een nieuwe challenge en... zoals het er nu uitziet de laatste omdat we 18 mei ook weer starten met onze wandel- en looptrainingen.

CHALLENGE WEEK 7

Deelnemen aan deze challenge kan van 10 mei 2020 tot en met 17 mei 2020.

OPDRACHT

Fotografeer straatnaambordjes. De eerste letters van de bordjes moeten samen "GENERAAL MICHAËLIS" vormen.

Voorwaarden:

  • De 'Ë' mag een gewone "E" zijn.
  • Een straatnaam mag maar eenmaal worden ingezet. In totaal stuur je dus een compilatie in van 17 foto's van straatnaambordjes, met 17 verschillende straatnamen.
  • Google Streetview e.d. doen niet mee.

TRAIN VEILIG

We vragen je nog steeds rekening te houden met de richtlijnen en maatregelen van het RIVM en de overheid. Hou je aan de minimale afstand van 1,5 meter tot anderen.

INSTUREN VAN JE FOTO'S

Je kunt je foto's delen in de WhatsApp-groep die speciaal voor deze challenge is aangemaakt. Om hieraan deel te nemen volg je deze link: https://bit.ly/AVGMcoronaChallenge

Je bepaalt zelf of je na het doorsturen van jouw foto's de groep weer verlaat, of dat je deelnemer blijft. Als je de groep verlaat ontvang je de foto's die andere deelnemers doorsturen niet. Je kunt altijd opnieuw lid worden van de groep via de link om foto's door te sturen.

PRIVACY

Op deze challenge is onze privacy-verklaring van toepassing. Als je deelneemt aan de WhatsApp-groep is jouw telefoonnummer zichtbaar voor andere deelnemers aan de groep. Foto's die je deelt kunnen daarnaast worden gepost op onze website en social-media kanalen.

tekst AVGM / MN


Deel op sociale media:

Terug naar boven