Afgelastingen en openingstijden m.b.t. het corona-virus

01-07
Algemeen
BEST - In dit bericht wordt de status van onze activiteiten/evenementen gedeeld. Het bericht zal indien er nieuwe ontwikkelingen zijn worden bijgewerkt. Vanaf 1 juli zijn de maatregelen verder versoepeld en is ook onze kantine weer geopend. Trainingen Baanatletiek en Bambie-atletiek: Meer... Lees meer

Respecteer de corona-maatregelen

Algemeen

BEST - Sinds maart heeft Nederland te maken met corona-maatregelen. Binnen onze vereniging hebben we voor zover we weten twee corona-besmettingen gehad.

We dienen ons wel te realiseren dat deze corona-maatregelen voor onze medemens bedoeld zijn, zodat deze niet onnodig blootgesteld wordt aan dit verschrikkelijke virus. Dat jij sommige maatregelen zelf erg overdreven vindt is daarbij niet van belang en zelfs egoïstisch.

Door het bestuur, de trainers, Koen en Martin en vele anderen wordt enorm veel tijd gestoken in het maken van protocollen en het vertalen in concrete maatregelen. Dat de RIVM-richtlijnen en de bijbehorende adviezen van de Atletiekunie steeds wijzigen, maakt dit alleen maar lastiger.

Niet iedereen binnen GM houdt zich netjes aan de aanwijzingen. Vaak onbewust, vanuit een soort gewoonte. Soms echter wel bewust. Dat kan niet en getuigt van weinig respect. Niet alleen voor diegenen die deze maatregelen hebben aangebracht, maar ook voor de kwetsbaren binnen GM.

Mijn oproep is daarom:

Houd je op onze accommodatie aan de GM-maatregelen!!

Samen kunnen we het corona-virus temmen.

 

 

tekst Paul Hoen


Deel op sociale media:

Terug naar boven