Afgelastingen en openingstijden m.b.t. het corona-virus

01-07
Algemeen
BEST - In dit bericht wordt de status van onze activiteiten/evenementen gedeeld. Het bericht zal indien er nieuwe ontwikkelingen zijn worden bijgewerkt. Vanaf 1 juli zijn de maatregelen verder versoepeld en is ook onze kantine weer geopend. Trainingen Baanatletiek en Bambie-atletiek: Meer... Lees meer

Clubrecord 300 meter voor Lotte Aerts

Baanatletiek

EPE - Lotte Aerts heeft zaterdag tijdens haar eerste officiële wedstrijd van het baanseizoen het 300-meterclubrecord van AV Generaal Michaëlis verbeterd. Ze was ruim drie seconden sneller dan haar clubgenote Veerle van Erp drie jaar geleden bij de D-junioren. Ook won de 13-jarige in Epe de 300 meter horden. D-junior Milou Keulstra behaalde in dezelfde wedstrijd de tweede plaats (60 meter sprint) en tweemaal de derde plaats (60 meter horden en 150 meter).

Ook B-junior Veerle van Erp was na vier maanden ‘verplichte rust’ verheugd weer op de 800 meter uit te kunnen komen. Ze was slechts vijf seconden langzamer dan een jaartje geleden. Tijdens de populaire Track Meeting, vrijdagavond in Utrecht, was het aantal deelnemers evenwel beperkt en mochten de atleten slechts aan één onderdeel meedoen.

Voor alle GM-atleten was de laatste wedstrijd begin maart de afsluiting van het cross-seizoen.

tekst Pieter Grootes


Deel op sociale media:

Terug naar boven