Afgelastingen en openingstijden m.b.t. het corona-virus

01-07
Algemeen
BEST - In dit bericht wordt de status van onze activiteiten/evenementen gedeeld. Het bericht zal indien er nieuwe ontwikkelingen zijn worden bijgewerkt. Vanaf 1 juli zijn de maatregelen verder versoepeld en is ook onze kantine weer geopend. Trainingen Baanatletiek en Bambie-atletiek: Meer... Lees meer

GM-meisjes timmeren aan de weg

Baanatletiek

BEST - Eigenlijk zijn de ranglijsten die Atletiekvereniging Generaal Michaëlis bijhoudt van de clubrecords weer een beetje saaier geworden. Met name bij de langere loopnummer van de meisjes D-junioren: 300, 400,  800, 1500 en 3000 meter en de 1000 meter steeple chase. Als het aan de 13-jarige Lotte Aerts ligt, zal haar lange erelijst voorlopig nog standhouden. Zaterdag haalde ze in Vught ruim twee seconden van haar 800-meterclubrecord van eind vorig jaar af. De vrijdagavond ervoor liep ze in Rotterdam een persoonlijk record op de 60 meter sprint.

Evenzo heeft haar trainingsmaatje Milou Keulstra, ook tweedejaars D-junior, in de clubrecord-ranglijsten van de Athletics Champs bij de pupillen haar sporen nagelaten. Zaterdag behaalde ze in Alphen aan den Rijn tweemaal de tweede plaats (60 meter sprint, verspringen) en tweemaal de derde plaats (60 meter horden, kogelstoten), terwijl er per onderdeel toch wel vijftien deelnemers waren.

B-junior Veerle van Erp was zaterdag op de 800 meter twee seconden sneller dan een week eerder op de Utrechtse atletiekbaan.

tekst Pieter Grootes


Deel op sociale media:

Terug naar boven